X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Liga Endesa se začne 12. in 13. oktobra

Sedaj je tudi uradno. Košarkarska sezona 2013/14 se bo začela s superpokalom Lige Endesa v Vitoriji in sicer 4. in 5. oktobra. Redna sezona španske lige se bo začela naslednji vikend v oktobru, torej 12. in 13. oktobra in se bo zaključila 25. maja s 34. krogom prvenstva.

Medtem, ko razpored tekem še ni znan, pa je špansko združenje košarkarskih klubov uradno določilo datum začetka letošnjega tekmovanja. Sezona se bo začela v Vitoriji s superpokalo Lige Endesa in sicer bo turnir na sporedu 4. in 5. oktobra, medtem ko se bo redna sezona španskega prvenstva začela nato naslednji vikend, 12. in 13. oktobra. Beli bodo igrali le dve tekme med tednom in sicer je to predvideno v 12. krogu (27. december) in v 31. krogu (7. ali 8. maj). Končnica Lige Endesa se naj bi začel 29. maja in se naj bi končala s finalom 29. junija v primeru petih tekem v polfinalu in v finalu. Pokal Copa del Rey se bo igral v Malagi od 6. do 9. februarja 2014.