X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Modrić

Luka Modric se je pojavil skupaj z Ancelottijem na novinarski konferenci v hostelu kjer bivajo beli pred današnjo tekmo proti PSG-ju. Vezist Real Madrida, ki bo igral svojo drugo sezono v klubu, je potrdili, da je v tej sezoni: “Moj cilj je osvajati naslove z Real Madridom. Tukaj sem že leto in sedaj imam več izkušenj. Real Madrid je ekipa, kjer je pritisk večji, vendar upam, da bomo imeli boljšo sezono kot lani, saj je naš cilj osvajati naslove. Če bi lahko izbiral, si želim osvojiti Ligo prvakov, vendar pa je La Liga prav tako pomembna za nas in bi rad osvojil oba naslova. To bo dolga sezona in moramo biti dobro pripravljeni. Radi bi začeli dobro v obeh tekmovanjih,” je izjavil.

Bela ekipa končuje svoj drugi teden priprav in Hrvat misli, da se tehtnica preveša v pravo smer: “Za zdaj vse poteka super. Ekipa trenira zelo dobro in smo odigrali dve dobri tekmi. Prva tekma proti Bournemouth ni bila zelo težka, vendar smo dobro igrali in proti Lyonu je bila že težja in smo prav tako dobro igrali. Imam res dober občutek glede prihajajoče sezone.”

Nocoj se bo Real Madrid pomerili proti aktualnemu prvaku francoske lige, Paris Saint-Germainu, ki ima za seboj dva tedna več priprav kot Real Madrid. “Mislim, da bo današnja tekma dober test za nas. Mi imamo za seboj dva tedna treningov in to je dober test, da se soočimo  z odlično ekipo, ki ima zelo dobre igralce. Želimo vsako tekmo igrati boljše in zato bo res zanimivo gledati nocojšnjo tekmo,” je dejal Modrić.

Na koncu se je osrednji vezist belega baleta odzval o možnem interesu kluba glede podpisa z Garethom Balom, valižanskim nogometašem Tottenhama: “Imam zelo dober odnos z Balom, vendar pa ne govorim o igralcih, ki niso v naši ekipi. Sam bom rekel samo to, da je odličen igralec.”