X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Isco

Real Madrid je premagal PSG in nadaljuje s pripravami na sezono 2013/14. Po tekmi je Isco spregovoril o pomenu zmagovanja: “Vedno je pomembno zmagati, ampak danes smo igrali proti konkurenčnemu in zelo dobremu nasprotniku. Sedaj kar moramo storiti je to, da dvignemo tempo in poskušamo vsak dan napredovati. Kakovost ekipe je impresivna. Smo mlada ekipa s prihodnostjo.”

Igralec iz Malage je dejal, da je še prezgodaj za napovedi, ampak da je zaenkrat občutek dobro: “Sem zadovoljen z delom, ki ga opravljamo. Je še zgodaj, vendar imamo odlično ekipo z odličnimi igralci in zelo dober odnos med nami. Smo na pravi poti.” Dejal je tudi, da se je dobro prilagodil na novo okolico: “Sem srečen in se dobro prilagajam. Še vedno potrebujem nekoliko izboljšati razumevanja s soigralci, ampak delam to na vsakem treningu.”

Na koncu je mladi igralec Real Madrida spregovoril o pomenu dati prednost igri ekipe: “Kakovost ekipe je impresivna in to je pomembno. Način igre ekipe je bolj pomemben kot posamezni igralci. Smo mlada ekipa s prihodnostjo. Ancelotti od nas pričakuje dobro igro, da igramo ustvarjalno in da obdržimo posest žoge.”