X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid bo treniral v UCLA že četrto zaporedno leto

Real Madrid bo treniral v kampu UCLA (Univerza Californije, Los Angele) že četrto leto zapored v okviru priprav na začetek uradnih tekmovanj, ki se bodo za bele začela z ligaško tekmo 18. avgusta. Ekipa trenerja Carla Ancelottija bo imela svoj ​​prvi trening na ameriških tleh v torek ob dveh zjutraj (17:00 po lokalnem času). Poleg Los Angelesa, bodo beli obiskali še Phoenix, Miami in Saint Louis, kjer bodo igral štiri prijateljske tekme, tri od njih v okviru Mednarodnega pokala prvakov. Prvo od teh tekem bo Real igrala v petek v zgodnjih jutranjih urah ob 04:30 (četrtek 19:30 po lokalnem času) proti ekipi Los Angeles Galaxy.

V soboto, 3. avgusta, bo Real Madrid čakal že naslednji težek test (4. avgusta ob 2:00 po srednjeevropskem času), ko bodo beli igrali proti Juventusu ali Evertonu na stadionu Dodger v ​​Los Angelesu. Nasprotnik tretje tekme, ki se bo igral 6. ali 7. avgust na stadionu Sun Life v ​​Miamiju, še ni potrjen. 10. avgusta (20:00) bo Real igral proti Interju na stadionu Edward Jones Dome v Saint Louisu, kar bo ob enem tudi njihova zadnja tekma pred vrnitvijo v Madrid.