X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Ancelotti

Carlo Ancelotti je stopil pred medije pred zadnjim treningom pred finalom mednarodnega pokala prvakov, ki ga bo Real Madrid igral proti Chelseaju v jutranjih urah četrtka. Trener Real Madrida je trener govoril o ekipi in o tekmi proti angleški ekipi: “Sam sem zadovoljen z ekipo. Imamo mlado, dobro in močno ekipo. Sem tudi zadovoljen, ker smo dobro delali, poškodovani igralci dobro okrevajo in nismo imeli nobenih drugih poškodb v tem obdobju. Zato mislim, da se bo sezona dobro začela. Tekma proti Chelseaju bo posebne kategorija, ker sem bil tam dve leti in imam dobre odnose z njimi. Igramo proti močni ekipi in bo to dober test, da vidim kakšna je naša telesna pripravljenost in delo, ki smo ga naredili.”

Trener Real Madrida je bil odločen na vprašanje o podaljšanju pogodbe Cristiana Ronalda: “On jemlje vse to mirno. Igralec želi podaljšati pogodbo in klub si prav tako želi podaljšati svojo pogodbo. Ne vem kdaj se bo to zgodilo, ker je to odnos med igralcem in klubom. Ne verjamem, da bo kakšen problem glede podaljšanja pogodbe in kaj je jasno je to, da bo prišlo do podaljšanja pogodbe.”

Na vprašanje o možnosti, da bi v tej sezoni klub zapustil Pepe, je bil Ancelotti prav tako jasen: “Govoril sem z njim in sem bil zelo jasen. Je zelo pomemben igralec, ne le zato, ker je močan branilec, ampak tudi zato, ker ima osebnost, karakter in izkušnje. On bo tukaj pri nas v letošnjem letu.”

Komentiral je tudi Kakája in njegovo telesno pripravljenost v tem obdobju pred sezono: “Dobro dela in je v redu. Potrebujemo čas, morda tednov, za njega, da izboljša svojo moč. Igralec je zadovoljen z delom in mislim, da je odigral dobro tekmo proti Evertonu. Zagotovo bo še izboljšal svojo pripravljenost.”

V zvezi z možnostjo, da bi lahko Gareth Bale postal del ekipe v tem pripravljalnem obdobju, je dejal: “Ne bom govoril o njem, ker se je Villas-Boas razjezila in ne maram, da bi bil kdo od trenerjev jezen. Nisem rekel nič posebnega in imam dober odnos z Villas-Boasom. Jaz ne govorim o igralcih, ki jih ni tukaj.”

Na vprašanje o Mourinha nedavnih pripombah o Cristianu Ronaldu in Real Madridu je navedel: “Kar se nas tiče se bomo pomerili z močno ekipo in ne proti Mourinhu. Pomembno je, da dobro igramo in da vsi na igrišče poskušajo izboljšati kondicijo, saj se sezona začne kmalu.”

Na koncu je govoril o razlikah med igro Real Madrid v lanski sezoni in igro, ki jo bodo kazali sedaj: “Težko je narediti primerjavo, ker smo imeli malo več kot 15 dni treningov. Primerjava bi bila mogoče ob koncu leta.”