X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Arbeloa

Po igranje na pokalu konfederacij se je Alvaro Arbeloa pridružil Real Madrid na pripravah v Združenih državah Amerike. Branilec belega baleta komaj čaka, da začne svojo peto sezono, potem ko se je vrnil v beli klub leta 2009. V intervjuju za Adidas je govoril o svojih prvih vtisih glede Ancelottija: “Tisti, ki so se pridružile ekipi kasneje smo imeli le nekaj dni treningov, vendar pa do sedaj vse poteka dobro, treningi so intenzivno kot ponavadi v predsezoni.” V zvezi s cilji in formo moštvo je dejal: “Stvari se videti dobro, ekipa se je dobro okrepila in imamo dobro osnova iz zadnjih let in s tem imamo tudi velike upe za to sezono in upam, da bomo lahko dali navijačem priložnosti za praznovanja.”

Ena od novih stvari, ki jih je videl Arbeloa ob vrnitvi s počitnic, je bila vključitev Zinedina Zidana na mesto pomočnika trenerja. “Bil sem srečen, da sem lahko že delili garderobo z njim kot igralec in pričakujem, da bo to, da je moj trener bila pozitivna izkušnja in da se bomo lahko nekaj naučili od njega, glede na to da je bil odličen igralec,” je povedal španski branilec, ki je na vprašanje, ali ima nogometnega idola, izbral prav Francoza: “Če bi moral izbrati nekoga, potem bi bil to Zidane.”

Real Madrid bo igral svojo prvo ligaško tekmo doma proti Betisu v nedeljo, 18. avgusta. Arbeloa je pojasnil kakšen je občutek, ko stopiš na zelenico Santiaga Bernabeua: “To je edinstvena izkušnja, ki se ponavlja vsak teden in vedno je nekaj posebnega igrati na stadionu kot je Santiago Bernabeu.” Branilec je bil navdušen nad novim Adidasovim paketom: “Zelo so mi všeč, še posebej moder dres, ki mi je najbolj všeč in upam, da bo navijačem prav tako.”

Branilec se je spomnil tudi tega, kako se je njegova strast do nogomet sploh začela: “Všeč mi je bil nogomet že od malih nog in tako sem ga začel igrati takoj, ko sem se postavil na svoje noge.” V intervjuju je razkril tudi nekaj skrivnosti iz slačilnice in sicer katero glasbo poslušajo. “Preden gremo ven ponavadi poslušamo kaj od Marcela ali Sergia Ramosa. Če bi moral izbrati svojo najljubšo pesem, potem bi bila to “Now we are free” iz soundtracka Gladiator.” O največjih šaljivcev v ekipi je dejal: “To pa bi bilo težko izbrati, izgubili smo nekaj smešnih fantov kot sta Higuain in Albiol, vendar pa še vedno obstajajo nekateri, kot je Marcelo in druščina, ki se vedno šalijo.”