X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Cristiano Ronaldo najboljši strelec končanega turnirja

Cristiano Ronaldo se ne ustavi pri zabijanju golov niti v pripravljalnem obdobju ali na prijateljskih tekmah. Realova številka sedem je začela priprave pred novo sezono v vrhunski formi, kar napadalec dokazuje s tem kar zna najbolje: dosega gole. Do danes je Cristiano Ronaldo zadel na petih od skupaj šesti tekmah priprav, tri gole od tega je dosegel na mednarodnem pokalu prvakov, s čimer je bil tudi najboljši strelec poletnega turnirja.

Z dvema goloma proti Chelseaju in golom proti Evertonu je bilo dovolj, da je bil Cristiano Ronaldo najboljši strelec na mednarodnem pokalu prvakov. Realov napadalec je bil prav tako imenovan tudi za najboljšega igralca turnirja, je prehitel soigralca Benzemaja, kije dosegel dva gola proti LA Galaxyu in igralca Valencije, Jonathana Viero. Real Madrid je bil tudi ekipa z največ doseženimi goli na turnirju, potem ko so beli dosegli osem golov na treh tekmah.