X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ancelotti

Carlo Ancelotti se je pojavil v medijih po zmagi proti Interju. Trener Real Madrida je pohvalil delo, ki ga je opravila njegova ekipa proti Italijanom: “Dobro smo opravili svoje delo. Zadnja tekma priprav je bil zelo dobra, bili smo osredotočeni in igrali dobro z veliko intenzivnostjo. Igralci so bili nekoliko utrujeni, vendar pa je bila tekma vseeno zelo dobra.”

O pripravljenosti ekipe letošnjega poletja je Ancelotti dejal: “Na splošno gredo stvari dobro, trdo delamo in imamo dobro vzdušje v ekipi. Sedaj je vse dobro in zdaj moramo razmišljati o naslednji nedelji. Pripravljeni smo. Smo igrali dobro in pri tem igrali napadalen nogomet. Razen na tekmi proti Lyonu, ki je bil bolj pripravljen od nas, smo dobro igrali na vsaki tekmi.”

O igralci s telesnimi težavami je dejal: “Xabi Alonso in Varane sta že boljše. Prvi bo pripravljen igrati z nami že naslednji teden. Nekoliko dlje bomo morali počakati malo na Illarramendija, ki napreduje, prav tako pa tudi na Varaneja, ampak to so majhne težave in v naslednjih nekaj tednih bosta že boljše.”

Ancelotti je pohvalil delo nekdanjih igralcev akademije na tekmi proti Interju: “Vsi so bili fantastični in so pokazali zelo dober odnos. Carvajal je bil zelo dober, prav tako tudi Casemiro.” Bil je zadovoljen tudi z igro Morate in Jeseja: “Za začetek, sem zelo zadovoljen z ekipo, ki jo imam. Zakaj bi govorili danes o Balu, če pa sta Morata in Jese igral zelo dobro? Zelo sem vesel za njiju, sta zelo mlada, ampak sta neverjetno spretna.”

Na vprašanje o možnih izhodov iz kluba je dejal: “Khedira bo ostal in Coentrao je razmišljal o tem. Igralec je tisti, ki se mora odločiti in to je zelo dobro. Z Di Mario ni problemov in bo ostal z nami.” Enak odziv je imel okoli Cherysheva: “On bo ostal pri nas in bo prišel nazaj naslednji teden.” Na koncu pa Carlo ni izključil vrnitve v ZDA: “Vse je potekalo zelo dobro, stadioni so fantastični in sam ne bi imela problema priti nazaj.”