X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid 3-0 Inter

photobucket.com

Real Madrid pripeljal svojo ameriško turnejo do konca z odmevno zmago nad Interjem v Saint Louisu. La Liga se začne že naslednjo nedeljo, ko bo Real igral proti Betisu, beli pa so medtem že zapustili ZDA z dobrimi obeti pred novo sezono. Ekipa Carla Ancelottija je lahko trenirala mirno in na štirih prijateljskih tekmah preko luže bila vedno boljša od svojih nasprotnikov. Ekipa je več kot pripravljena na dober začetek La Lige.

Ancelotti se je za tekmo proti Interju odločil za kar nekaj sprememb v začetni postavi Real Madrida. Italijan se zaveda, da se liga začne čez en teden in da je sedaj čas, da se nekoliko varčuje tudi z energijo igralcev. Ekipa, ki je stopila na igrišče pa je bila kljub temu še vedno boljša od nasprotne ekipe in je tako prevladovala nad Interjem. Beli bi lahko povedli že v 7. minuti, vendar pa Morati ni uspelo izkoristiti dobrega prodora Kakaja. Varovanci Mazzarija so poskušali igrati na protinapade in so tako poskušal priti pred Realov gol s pomočjo hitrega Palacia. V 11. minuti pa so se beli že veselili prvega gola na tekmi, potem ko je Kaka najprej poskusil z desnico, a je Handanovič obranil njegov strel, odbita žoga pa se je odbila nazaj v igrišče, kjer je bil Brazilec v dresu Reala dovolj priseben, da je z glavo pospravil žogo v mrežo. Real Madrid je prevladoval nad Interjem, ki po pravici povedano ni bil povsem dorasel igri Reala. V 14. minuti je sodnik spregledal očitno igranje z roko italijanskega branilca ob strelu Ronalda. Ancelottijeva ekipa si je iskala svoj drugi gol, ki bi že lahko odločil tekmo. Italijani pri tem niso ogrozili vrata Diega Lopeza, ki je bil tako bolj kot ne samo gledalec. Navijači na stadionu so uživali v spretnostih Ronalda in Kakaja. V 26. minuti je Casemiro s fantastično podajo preko obrambe zaposlil Morato, ki pa je streljal preko gola. V 36. minuti Ronaldo z glavo še enkrat več ogrozil Handanovič, ki se je izkazal z obrambo. V 38. minuti pa je na sceno prišel znova Ronaldo s svojo mojstrovino, potem ko je po novi odlični podaji Casemira streljal z roba kazenskega prostora, pri čemer je bil slovenski vratar brez moči. Navijači na tribunah so ponoreli, ko je Portugalec dosegel svoj šesti gol v okviru priprav. S prednostjo dveh golov Reala se je tudi končal tudi prvi polčas.

V drugem polčasu je Ancelotti v igro s klopi poslal Jeseja, Khediro in Pepeja, namesto Arbeloe, Modrića in Ronalda. Nekdanji igralec Realove akademije iz Kanarskih otokov je že ob svojem prvem stiku z žogo z močnim strelom stresel okvir vrat Handanoviča, potem ko je zadel prečko. Real Madrid si je želel še več golov, medtem ko je Inter nadaljeval z igro iz prvega polčas, brez strela na Realov gol. Ancelottija ekipa je imela popoln nadzor nad tekmo, kjer so ritem narekovali igralci v belih dresih. V 56. minuti so Italijani imeli svoj prvi strel na gol, ki ga je Diego Lopez brez težav obranil. Interjeva najlepša akcija na tekmi je prišel v 58. minuti, vendar pa je Palacio ustrelil preko gola. Real Madrid si ni želel, da bi se tekma zapletla in je tako začel iskati svoj tretji gol. V 60. minuti je Morata imel priložnost za zadetek, vendar je njegov strel končal v rokah Handanoviča. Italijani so se le prebudili in prihajali nekoliko bližje golu Reala. V 67. minuti pa je Real še povečal prednost, potem ko je po podaji iz kota Ricky Alvarez dosegel avtogol. Po golu je pet gledalcev steklo na igrišče, da bi objeli igralce Reala, kar so navijači pozdravili z glasnim navijanjem. V 68. minuti je šel iz igre Ramos, namesto njega pa je vstopil Mateos. V 75. minuti je Carvajal zaustavil strel Icardija glavo na golovi črti. Italijani niso imeli ničesar za izgubiti in so tako pritisnili in tekma se je igrala v obe smeri. V 78. minuti bi lahko Morata povišal na 4-0, vendar pa Carrizo ustavil njegov strel. V 80. minuti je Icardi z glavo zadel stičišče vratnice in prečke. Navijači so res uživali v videnem, a na koncu je ostalo le še pri poskusih obeh ekip in zmagi Reala s 3-0. Real Madrid je tako pripeljal svojo turnejo do konca z odmevno zmago, sedaj pa svoje misli preusmerja že v La Ligo.

Real Madrid 3-0 Inter
Kaka 11., Cristiano Ronaldo 38, Alvarez AG 68.

photobucket.com photobucket.com photobucket.com
photobucket.com photobucket.com photobucket.com
photobucket.com photobucket.com photobucket.com