X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

14 igralcev vpoklicanih v svoje reprezentance

Štirinajst igralcev prve ekipe Real Madrida je bilo vpoklicanih v svoje reprezentančne ekipe za tekme 14. avgusta. Vsi igralci belega baleta, razen Cherysheva, bodo igrali prijateljske tekme. Ruski nogometaš je med izbranci Capella za kvalifikacijsko tekmo svetovnega prvenstva 2014 proti Severni Irski.

Štirje igralci belega baleta v Ekvador za Španijo
Casillas, Ramos, Arbeloa in Isco bodo del španske ekipe, ki se bo soočila z Ekvadorjem v Guayaquili. To je bilo sploh prvič, da je bil mladi nogometaš iz Malage vpoklican v špansko izbrano vrsto kot igralec Real Madrida. “Zelo sem vesel. Vedno je prisotno vznemirjenje, ko si vpoklican, da bi igral za svojo državo in moji soigralci so mi čestitali,” je dejal Isco po prejemu novice.

Tekma Stadion Datum
Ekvador-Španija Monumental Stadium (Guayaquil) Sreda, 14.8. ob 22:00

Khedira in Ozil doma proti Paragvaju
Joachim Low je še enkrat dal zaupal v Realov par, ki bo igral proti južnoameriški ekipe v Kaiserslauternu. Nemci, ki so trenutno vodilna ekipa njihove skupina v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo, bodo še naprej poskušali si utreti svojo pot v Brazilijo.

Tekma Stadion Datum
Nemčija-Paragvaj Fritz Walter Stadium (Kaiserslautern) Sreda, 14.8. ob 20:45

Benzema s Francijo v Bruslju
Napadalec belega baleta bo spet eden tistih, ki bodo vodili napad Francije. Francoz gre v kvalifikacije za svetovno prvenstvo potem, ko je dokazal svoje strelske zmožnosti med pripravam Reala, saj je dosegel tri gole v okviru priprav na novo sezono.

Tekma Stadion Datum
Belgija-Francija Rey Balduino (Brussels) Sreda, 14.8. ob 21:00

Cristiano Ronaldo, Coentrao in Pepe obraz Holland
Trije portugalski igralci Real Madrida so bili vpoklicani s strani Paula Benta za prijateljsko tekmo proti Nizozemski. Cristiano Ronaldo upa, da bo ponovil njegov nastop z zadnje tekme Portugalske, ko je dosegel zmagoviti gol proti Hrvaški.

Tekma Stadion Datum
Portugalska-Nizozemska Algarve Stadium (Faro) Sreda, 14.8. ob 21:30

Marcelo v gosteh proti Švici
Brazilija bo igrala svojo prvo tekmo kot prvak pokala konfederacij na prijateljski tekmi proti Švici v Baslu. Bočni branilec kraljevega kluba, ki je igral odločilno vlogo na tem tekmovanju, je bil ponovno izbran s strani Scolarija.

Tekma Stadion Datum
Švica-Brazilija Sankt Jakob (Basel) Sreda, 14.8. ob 20:45

Di Maria v Rimu za Argentino
Igralec Real Madrida bo igral v nadvse zanimivi prijateljski tekmi Argentine proti Italiji. To poletje je Di Maria zadel na prvi tekmi priprav Reala proti Bournemouthu, kot tudi na tekmi proti Los Angeles Galaxyu.

Tekma Stadion Datum
Italija-Argentina Olimpico (Rome) Sreda, 14.8. ob 20:45

Modric bo vodil Hrvaško
Vezist je eden od ključnih akterjev hrvaške reprezentance in Igor Štimac ga je vpoklican, da prispeva svoj ​​talent ekipi na prijateljski tekmi proti Lihtenštajnu.

Tekma Stadion Datum
Lihtenštajn-Hrvaška Rheinpark (Vaduz) Sreda, 14.8. ob 20:15

Kvalifikacije za svetovno prvenstvo za Cherysheva
Nekdanji igralec Realove akademijea je bil vpoklican v reprezentanco Rusije za drugo tekmo kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2014, tokrat proti Severni Irski. Cheryshev je odigral svojo prvo tekmo v dresu Rusije novembra 2012.

Tekma Stadion Datum
Severna Irska-Rusija Windsor Park (Belfast) Sreda, 14.8. ob 20:45