X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

2. piknik Kluba navijačev Real Madrid Slovenija

Spoštovani navijači,

leto je naokoli znova je prišel tisti čas, ko se zberemo člani Kluba navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia na uradnem PIKNIKU, ki bo tokrat že drugi po vrsti. Ker je kot veste namen našega društva druženje navijačev belega baleta v čim večjem številu, bomo za Vas organizirali piknik v soboto 31.8. od 14.00 ure naprej ob jezeru Farovec pri Slovenski Bistrici, torej na isti lokaciji kot je potekal naš prvi uradni piknik v lanskem letu. Namen piknika je druženje vseh navijačev Real Madrida, tako članov Kluba navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia,  kot tudi ostalih simpatizerjev Real Madrida v Sloveniji.

Kot je za piknik značilno bo poskrbljeno za hrano in pijačo, nismo pa pri tem pozabili niti na športne aktivnosti. Za Vas bomo pripravili veliko aktivnosti kot so nogomet na mivki, badminton, odbojka na mivki, …, ne bo manjkala pa niti Madridistijada. Pripravili bomo razne nagradne igre, kot pa je že navada, pa bomo na pikniku podarili tudi povsem nov dres Real Madrida, zato čimprej potrdite svojo udeležbo na pikniku!

Za vse tiste, ki boste želeli se družiti z nami dolgo v noč ali pa boste prišli iz bolj oddaljenih koncev male Slovenije, naj vas razveselimo, saj boste imeli tudi možnost kampiranja, tako da se boste lahko odpočili ali pa prespali do jutra. Vse kar potrebujete za spanje prinesete s seboj. Lahko prinesete šotor, spalno vrečo ali blazino za spanje, odločitev je povsem vaša.

Torej, ne pozabite si vtisnit v spomin in označit na koledarjih sobote 31. avgusta, ko bo potekal že drugi piknik Kluba navijačev Real Madrid Slovenija, ki je v letošnjem letu prejel uradni dokument s strani Real Madrida, s katerim je tudi uradno postal navijaški klub Real Madrida ter s tem pridobil uraden naziv Peña Madridista Eslovenia.

ČLANI KNRMS:
Za vse člane Kluba navijačev Real Madrid Slovenija je piknik brezplačen, vendar pa morate svojo udeležbo člani potrditi preko TEGA OBRAZCA do srede 28.8. V primeru, da član potrdi udeležbo in se kasneje zaradi drugih obveznosti ne udeleži piknika, brez vednosti o odsotnosti prav tako do srede 28.8., se mu odvzame pravica koriščenja brezplačnega piknika ob naslednjem skupnem druženju, zaradi katerih bi nastali stroški. Svojo morebitno odjavo nam pošljite z imenom in priimkom ter pripisom “Odjava udeležbe na pikniku” preko elektronske pošte na naslov info@realmadrid.si.

OSTALI SIMPATIZERJI (NEČLANI KNRMS):
Za vse ostale simpatizerje Real Madrida v Sloveniji, kateri se želijo udeležit piknika, je prijavnina za piknik 10€. Svojo udeležbo morate prav tako potrditi preko TEGA OBRAZCA do srede 28.8., plačilo pa morate prav tako poravnat do srede 28.8. na TRR: SI56 0298 6267 3169 613, MARKO SOTOŠEK, GORICA PRI RAZTEZU 8, 8280 BRESTANICA s pripisom “Donacija IME PRIIMEK” in kodo namena CHAR. Prav tako morate svojo udeležbo zaradi drugih obveznosti odjaviti do srede 28.8. preko elektronske pošte na naslov info@realmadrid.si, v nasprotnem primeru Vam denarja ne vračamo, zaradi že nastalih stroškov. V primeru, da prijavnine ne poravnate do srede 28.8., nimate pravice do udeležbe na pikniku.

KAKO DO JEZERA FAROVEC?
1. Pojdite na avtocesti na izhod Slovenska Bistrica jug
2. Ko pridete z avtoceste čez 150m v prvem krožišču zavijte pri izvozu 1.
3. Čez 75m v drugem krožišču pri izvozu 1. zavijte na Žolgarjeva ulica
4. Čez 800m zavijte desno na Kolodvorska ulica preko nadvoza avtoceste
5. Nadaljujte naravnost po Lokanja vas 1.1km
6. Nadaljujte naravnost po Črešnjevec mimo železniške postaje Slovenska Bistrica in levo čez železniško progo 2.2km
7. Nadaljujte naravnost po Laporje 1km
8. Nadaljujte naravnost na Kočno ob Ložnici 400m
9. Zavijte rahlo desno, da ostanete na cesti Kočno ob Ložnici 210m
10. Zavijte rahlo levo, da ostanete na cesti Kočno ob Ložnici 1km
11. Zavijte v križišču levo na ulico Drumlažno 600m
12. Nadaljujte po Farovec 110m
13. Čez 700m v križišću zavijte desno proti Jezeru Farovec in nadaljujte naravnost do cilja

Zemljevid do točke 12.

Dres code: Pri tem Vas bi prosili, da ste zaradi skupinskega fotografiranja, če je le mogoče oblečeni v barve Real Madrida ali da imate s seboj navijaške šale v barvah Real Madrida.

HALA MADRID IN SE VIDIMO 31. AVGUSTA ob jezeru Farovec pri Slovenski Bistrici!

Ekipa Kluba navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia