X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Marcelo

Marcelo je igral vseh 90 minut na uvodnem srečanju La Lige na stadionu Santiago Bernabéu. Brazilski branilec je bil vesel, da je ekipa začela z zmago proti Betisu: “Bilo je zelo pomembno, da dobro začnemo v La Ligi in osvojiti vse tri točke. To je bila težka tekma, vendar pa je bilo pomembno zmagati in začeti z zmago. Zelo sem vesel, da znova igram na Bernabeu. Prejšnja sezona je bila zelo težka za mene in danes smo lahko osrečili navijače.” Marcelo, ki je podal za drugi zadetek Isca, je pohvalil igralca iz Malage: “Isco me ni presenetil. Je dosegel odličen zadetek in je igralec, ki bo samo še boljši.”

Real Madrid je osvojil svoje prve tri točke v prvenstvu. Marcelo je analiziral tekmo proti Betisu: “To je bila težka tekma v prvem polčasu. Betis ima zelo hitre igralce in znajo igrati. Bilo je prisotne veliko napetosti in želje po zmagi ter dobri igri. Ni nam uspelo dobro igrati, vendar pa smo si zaslužili tri točke za dober začetek prvenstva. Smo na pravi poti, kar je to, da poskušamo storiti vse kar Ancelotti zahteva od nas.”

Marcelo, ki se je pridružil ekipi v času pred sezono po igranje na pokalu konfederacij, je bil prepričan, da bo ekipa v prihodnje bolje telesno pripravljena: “Z ekipo sem dva in pol, tri tedne in to ni zelo veliko časa, vendar pa sem vesel, da sem pomagal in korak za korakom bomo pridobili boljši ritem za tekme.” Na koncu je govoril v zvezi z vratarjem v začetni postavi in je dejal: “Trener mora izbrati enajst igralcev, da igrajo in odločil se je za igralce, za katere meni, da so najboljši. To je vprašanje za trenerja.”