X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Arbeloa

Álvaro Arbeloa je spregovoril po koncu tekme na stadionu Los Cármenes in pojasnil, da “moramo biti zadovoljni s tekmo, saj ekipa napreduje.” Poleg tega je igralec Real Madrida izpostavil predstavo ekipe v prvem polčasu: “Zelo dobro smo igrali v prvem polčasi, imeli nadzor nad tekmo in dominirali.”

Bočni branilec Real Madrida je bil zadovoljen s težko prisluženo zmago: “Smo zadovoljni s tremi točkami. Zelo dobro smo igrali v prvem polčasu, imeli nadzor nad tekmo in dominirali. Igrali smo napadalno, ampak pri tem se moraš vedno tudi vračati v obrambo in to je tudi pričakovati, da na nas vršijo večji pritisk na gostovanjih. Igrajo z navijači, ki navijajo za njih.”

Španski reprezentant je prav tako dejal, da je normalo, da ekipa ne igra še na najvišji ravni, saj sta za njo le dve tekmi v sezoni. “Smo šele v drugem krogu. Moramo biti potrpežljivi. Naša najvišja točka forme potrebuje določen čas in tega nismo videli ne na prvi in ne na drugi tekmi, vendar nismo trpeli preveč. Trudimo se, da bi igrali čim bolje, vendar pa je potreben določen čas, saj obstaja veliko novih ljudi. Morali bi biti srečni, ker ekipa napreduje.”

V zvezi z razpravo o vratarju je Arbeloa dejal, da zadeva ni bila pomembna: “Ime na zadnji strani dresa ni pomembno za nas, saj je grb pri vseh enak in to je tisto, kar je pomembno. Navijači Real Madrid morajo biti enotni in razprave prepustiti medijem. Ni važno kdo je dosegel zadetek za Real Madrid. Mislim, da je to normalno stanje in to se bo zgodilo na desnem krilu, v napadu ali na sredini od časa do časa. Karkoli se je trener odločil, ga je potrebno podpreti. Ne zanima nas ali igra Iker ali Diego ali Tomás Mejias ali Jesús. Navijači morajo storiti isto kot mi in podpreti izbiro trenerja pri tem kdo igra.”