X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

C. Ronaldo še vedno v boju za najboljšega igralca v Evropi

Jutri, 29. avgusta, bodo v Monaku izbrali UEFA najboljšega igralca v Evropi , ob enem pa bo potekal tudi žreb skupinskega tekmovanja Lige prvakov. To vse se bo zgodilo na slovesnosti, ki se bo začela ob 18:00, kjer bo tudi Cristiano Ronaldo eden izmed zvezd večera. Igralec Real Madrida je nominiran skupaj z Messijem in Riberyem za prestižno posamezno nagrado, ki jo bo prejel najboljši igralec v Evropi sezone 2012/13.

32 ekip bo sodelovala v žrebu skupin, ki bodo razdeljena v štiri različne bobne glede na koeficient mednarodne nogometne zveze (UEFA). Na tej stopnji tekmovanja se med seboj ne bodo mogla pomeriti ekipe iz iste države. Na koncu žrebanje bomo dobili osem skupin s po štirimi ekipami v posamezni skupini, med katerimi bo tudi madridski Real.

Kar zadeva glasovanja za UEFA najboljšega igralca v Evropi, pa bo skupina strokovnjakov in novinarjev izbrala zmagovalca v živo preko elektronskega glasovanja. Cristiano Ronaldo je eden izmed treh finalistov skupaj z Messijem in Ribéryem, ki se bo tudi udeležil slovesnosti v Monaku. Poleg njegovih dosežkov v španskem prvenstvu, pa je bil portugalski igralec tudi najboljši strelec v minuli sezoni Lige prvakov, potem ko je zabil nasprotnikom 12 golov.