X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Modrić praznuje 28. rojstni dan

Luka Modrić danes praznuje svoj 28. rojstni dan. Vezist, rojen 9. septembra 1985 v Zadru (Hrvaška), je zapustil Tottenham v lanski sezoni, da bi se pridružil belemu baletu, pri katerem je do sedaj odigral 56 tekem. Modrić je v tej sezoni začel v prvi postavi na vseh treh ligaških tekmah, pri čemer si je tudi zaslužil bučen aplavz in skandiranje navijačev po fantastični predstavi na zadnji tekmi proti Athletic Bilbaou.

Modrić je debitiral za Real Madrid 29. avgusta 2012, ko je sodeloval pri zmagi belcih nad Barcelono (2-1) v španskem superpokalu. Hrvaški igralec je v belem dresu do sedaj dosegel štiri zadetke, pri čemer je svojega prvega dosegel proti Zaragozi v 10. krogu La Lige lanske sezone.

ŠTEVILO TEKEM MODRIĆA ZA REAL MADRID
Sezona La Liga Liga prvakov Cop del Rey Španski superpokal SKUPAJ
2012/13 33 11 8 1 53
2013/14 3 3
SKUPAJ 36 11 8 1 56

V imenu Kluba navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia želimo Modriću še veliko dobrih tekem in veliko uspehov v dresu Real Madrida. Feliz Cumpleaños Luka!