X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ancelotti

Real Madrid ostaja neporažen v španskem prvenstvu tudi po srečanju proti Villarrealu v El Madrigalu, ki ga je Carlo Ancelotti analiziral na novinarski konferenci po tekmi: “To je bila težka tekma. Ne verjamem, da je bilo to najslabše kar smo igrali do sedaj. Očiten je bil drugačen ritem obeh ekip, ampak to je za pričakovati, saj je vedno težko po reprezentančnih tekmah. Ritem in priprava sta po takih tekmah različna. Ne gre le za fizične težave, ampak tudi psihične. Reakcija ekipe po prvem zadetku je bil dober. Dosegel smo dva gola in če bi imeli nekoliko več koncentracije, bi lahko zmagali, vendar pa je rezultat pravičen, ker je Villarreal igral dobro. So dobra ekip.”

Ena od ključnih imen tekme je bil Bale. Valižan je debitiral v belem dresu in takoj dosegel svoj prvi gol, ob tem pa je imel trener Real Madrid za povedati naslednje: “Mislim, da je srečen, da je dosegel svoj prvi zadetek za Real Madrid. Igral je na težki tekmi in je igral dobro, kar kaže na njegov dober odnos. Bila je težka tekma za vse.” Kar zadeva njegovega prvega nastopa in Illarramendija, je dejal: “Sta igrala dobro. Njuna nastopa sta bila dobra. Nista igrala polnih 90 minut, saj je to njuna prva tekma in to ni dobra ideja, zato sem ju po uri igre potegnil na klop.”

Zadnja okrepitev Real Madrida je igral na krilu in nekajkrat zamenjala igralni položaj s Cristianom Ronaldom. Ancelotti je pojasnil situacijo: “To je bilo prvič, da sta igrala skupaj in bosta tu in tam menjala igralni poziciji, kajti njuno gibanje je usmerjeno v napad s krila. Tako, da to ne bo nič nenavadnega.” Še ena od zvezd tekme je bil Diego López, ki je odlično branil. “Je igral dobro in je bil zelo dejaven ter vedno pripravljen. Ne vem, če nas je rešil pred porazom. Mislim, da če bi imeli nekaj več koncentracije, bi lahko zmagali,” je izjavil .

Ekipa je napravila preobrat po vodstvu Villarreala, vendar pa se je tekma nato končala z neodločenim izidom. Ancelotti je pohvalil odnos domačih: “Dobro so igrali, z drugačnim ritmom, predvsem v prvem polčasu. Dobro so napadali, globoko na naši polovici in je bilo zato težko.” Na koncu je na vprašanje glede tega kdo bo branil v torek, Ancelotti dejal: “Odločitev je bila sprejeta. Iker in Diego jo poznata in ni nobenega problema.”