X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Diego López

Diego López, ki je bil med vidnejšimi igralci Real Madrida proti Villarrealu, je spregovoril z novinarji po tekmi: “Villarreal je igral zelo dobro skozi celotnih devetdeset minut in nam otežili stvari. Po izenačenju, kar ni lahka naloga na tem igrišču, naj je prizadel njihov drugi zadetek, vendar pa se sedaj moramo osredotočiti na torek. Igranje proti Villarrealu je bilo res nekaj posebnega in nameravam trdo delati, da bi ostal na tej ravni do konca sezone. Čustveno je bila ta tekma nekaj posebnega za mene.”

Vratar je prav tako komentiral tekmovalnost za mesto na klopi: “To je odvisno od trenerja, da se odloči, kdo od naju bo igral. Moramo se podpirati med seboj v ekipi. Morali zmagati ne glede na to kdo igra. Na srečo imamo odlično ekipo in se moramo med seboj podpirati ter spodbujati drug drugega. Ekipa je tesno povezana skupina in to je najbolj pomembna stvar.”

Kar zadeva njegovega položaja iz dneva v dan je pojasnil: “Nadaljujem s svojim delom in vsak teden čakam, da vidim, kako se bo odločil Ancelotti. Obstaja veliko mnenj in mislim, da ima v svetu nogometa vsakdo svoje mnenje in glede tega ne morem ničesar storiti. Sem osredotočen na svoje delo in bom po svojih najboljših močeh poskušal izkoristiti to priložnost. Od prvega dne, ko sem prišel v ta klub, ki je najboljši klub na svetu, sem si obljubil, da bom užival v​ ​vsakem trenutku.”