X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid 4-1 Getafe

photobucket.com

Real Madrid je osvojil nove tri točke in tako ohranil svoj niz na svojem stadionu v tej sezoni. Beli so morali napraviti preobrat, potem ko je povedla ekipe Getafe in s tem podaljšali zmagovalni niz na vseh tekmah na stadionu Santiago Bernabeu. Gostje so bili tisti, ki so imeli veliko sreče, da so povedli po vsega petih minutah igre. Lafita je streljal pri čemer je Pepe želel odbiti žogo, vendar pa jo je odbil ravno toliko, da je premagal tudi Diega Lopeza. Manj kot pol ure kasneje so beli le izenačili po golu Pepeja, Cristiano Ronaldo pa je bele nato popeljal v vodstvu, potem ko je zadel iz enajstih metrov in s tem dosegel svoj ​​150. zadetek v La Ligi. Drugi polčas je bil zaznamovan v prevladi domačih in Isco je v 59. minuti dosegel tretji zadetek Reala, temu pa je kmalu sledil še naslednji zadetek Cristiano Ronalda. Portugalec, ki je zadel s peto ob vratnici v 79. minuti, s čimer se je izenačil s Hugo Sanchezon.

Nogometaši madridskega Reala so v zadnjem prvenstvenem obračunu na Santiago Bernabeu s 3:1 ugnali neugodni Getafe, ki je dvoboj sanjsko začel. Galaktiki so namreč takoj pritisnili proti vratom gostov, Cristiano Ronaldo in druščina pa so bili v zaključku akcij premalo natančni, da bi zabili. Kazen je sledila v prvem nevarnejšem napadu, domači so se po manj kot petih minutah igre znašli v nepričakovanem zaostanku, ko je po izgubljeni žogi Cristiana Ronalda zadel Angel Lafita, potem ko je žoga zadela branilca Pepeja, spremenila smer in Diego Lopez je moral pobrati žogo iz svoje mreževendar so Pepe, Cristiano Ronaldo in Isco poskrbeli, da so tri točke ostale v Madridu. Santiago Bernabéu je obnemel v četrt minutsh tekme, ko se je po močnem strelu Lafite žoga nesrečno odbila od Pepeja, strel pa je premagal nemočnega Diega Lópeza. Po nekaj več kot pol ure igre je v kazenskem prostoru Getafeja z roko igral Michel, na belo točko pa je stopil Ronaldo, ki je Madrid popeljal v vodstvo.

V nadaljevanju dvoboja so portugalski zvezdnik in druščina skušali prednost še povišati, v 57. minuti prek Isca to tudi dosegli, do izteka igralnega časa pa so si priigrali še kar nekaj lepih priložnosti. Ronaldo je denimo zadel vratnico, vsi drugi, ki se jim je ponudila priložnost za povišanje vodstva pa so bili nenatančni. Končni rezultat je z zadnjim strelom na tekmi postavil Ronaldo, ki se je z novim zadetkom še približal Ferencu Puskasu, ki je v dresu Reala dosegel 248 zadetkov. CR7 je trenutno pri 208 zadetkov.

photobucket.com photobucket.com photobucket.com
photobucket.com photobucket.com photobucket.com