X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

2. piknik KNRMS – Pena Madridista Eslovenia

photobucket.com

31.8.2013 smo se člani Kluba navijačev Real Madrid Slovenija – Pena Madridista Eslovenia zbrali na 2. tradicionalnem pikniku pri jezeru Farovci v okolici Slovenske Bistrice.

Zmagovalnega konja se ne menja, pravijo, zato smo se tudi tokrat odločili za isti kraj in verjamem, da ga še nekaj časa ne bomo menjali. Udeležba slovenskih madridist je bila nekoliko slabša od lanskega leta, kar je verjetno posledica rezultatov Reala in še posebej dejstva, da Road zaradi zdravstvenih razlogov ni mogel pripeljati celotne vasi. Verjamem, da bo naslednje leto boljše. A z velikim veseljem lahko povem, da smo tokrat na pikniku prvič gostili goste iz tujine, natančneje devet članov Klub navijačev Real Madrida Hrvatska (Pena madridista Real Madrid de Croacia). Zanimivo je bilo, da so imeli manj problemov pri iskanju kot slovenski člani, ampak verjetno smo to naredili namenoma, da so oni pomagali pri pripravi hrane in ne mi. Kot se za dogodke na vrhunski ravni spodobi, smo si tudi mi izmenjali darila, člani hrvaške pene so nam podarili klubsko majico, flašo vina in gajbo »Žuje« (ki smo jo seveda skupaj spili), naš predsednik Mare pa je njim poklonil klubski šal in kapo.

photobucket.com photobucket.com photobucket.com

Prijateljstvo je bilo uradno rojeno. Za hrano je bilo dobro poskrbljeno, letos sta Roada zamenjala Mičo in Damjan, učinek je bil enak – nihče se ni pritoževal. Še par pivov in počasi je bilo potrebno odvečne kalorije tudi porabiti. Hrvaški prijatelji so se lotili odbojke, mi pa smo odigrali partijo nogometa. Naj ob tem prosim, da se Rokinhu za naslednje leto vzame tisto mrežico, ki jo prodajajo v Bauhausu, ker toliko tunelov, kot je letos dobil na pikniku, me kar malo skrbi, kako bo naslednje leto. Kmalu so se nam na nogometu pridružili še Hrvati, ki so bili izjemno tehnično podkovani, mi pa smo se borili po svojih najboljših močeh in prikazali še bolj ubijalske kontra napade kot Real pod Moujem. Rezultat ni bil v ospredju, veliko bolj nas (jih) je zabavalo nabijanje žoge v jezero in kot vedno sem bil jaz grešni kozel in sem po lanskoletnem govorjenju letos končno sprobal jezero Farovci. Vesel sem, da sem šele po pikniku izvedel, da so notri deset kilogramski somi.

photobucket.com photobucket.com photobucket.com

Madridistijade letos na žalost nismo uspeli izvesti, saj so si hrvaški kolegi zaklenili ključe v kombi in smo se posvetili reševanju tega problema. Ko se je zadeva rešila smo še zadnjič nazdravili, kot se spodobi zavrteli malo glasbe, obenem pa tudi letos ni manjkala torta, ki so jo naredili v slaščičarni Sladki Butik, njen sponzor pa je bil nihče drug kot naš član Gašper. Prav tako pa tudi letos ni manjkalo žrebanje dresa Real Madrida, medtem ko je žreb največ sreče med vsemi udeleženci piknika namenil Davidu. Kmalu je bil čas, da se poslovimo z našimi novimi hrvaškimi prijatelji, a obljubili smo si, da se kmalu spet vidimo. Upam in verjamem, da najprej na njihovem pikniku, potem pa spet mi vrnemo uslugo. Za moje slovenske kolege pa ostaja upanje, da se na naslednjem pikniku vidimo še v večjem številu.

HALA MADRID, HALA PEÑA MADRIDISTA ESLOVENIA

Članek pripravil: Luka (luka89)

photobucket.com photobucket.com photobucket.com
photobucket.com photobucket.com photobucket.com
photobucket.com photobucket.com photobucket.com

photobucket.com