X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Bale

Gareth Bale z Real Madridom ni prišel do zmage ob svojem debiju pred domačimi navijači, kljub temu pa se bo vedno spominjal svojo prvo tekmo pred navijači Real Madrida: “Igranje na Bernabeu je bila čudovita izkušnja, ampak pomembna stvar bi bila, da bi zmagali.” Vezist belih je poudaril, da je sedaj pomembna stvar obrniti novo stran: “Moramo gledati naprej proti sredini tekmi in sam se bom pripravil, da bi pomagal ekipi osvojiti tri točke.”

Valižan je govoril o mestnem derbiju: “To je bila težka tekma, saj so bili zelo dobro organizirani v obrambi in po golu je bilo težko zaradi tega kako so igrali. V drugem polčasu smo neprestano poskušali, vendar brez uspeha.” Pojasnil je tudi, da na osebni ravni trenira, da bi bil sto odstotno pripravljen: “V igro sem vstopil v drugem polčasu in sem se počutil dobro, vendar pa moram še izboljšati svojo pripravljenost. Ampak pomembna stvar bi bila, da bi zmagali.” Imel je le pohvalne besede o navijačih: “To je bila čudovita izkušnja in moram igrati vsak dan bolje, da jim vrnem to ljubezen.”

Bale je prav tako tudi dejal, da mora ekipa pozabiti na poraz in se osredotočiti na tekmo Lige prvakov, prvo, ki jo bodo beli igrali na Santiago Bernabeu v tej sezoni: “Poskušamo zmagati vsako tekmo in sedaj se ne počutim najboljše, vendar moramo misliti na naslednjo tekmo, ki jo imamo v sredo. Osebno bom strmel k temu, da bi dobro igral in še naprej izboljševal svojo igro. Pripravil se bom na pravi način in poskušal ekipi pomagati osvojiti tri točke.”