X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Cristiano Ronaldo

Real Madridu ni uspelo premagat Atletica na Santiago Bernabeu in Cristiano Ronaldo po tekmi spregovoril z novinarji. “Ko gredo stvari narobe, je enostavno dvigniti roke in za vse kriviti soigralce, vendar to ni tisto kar sem videl na igrišču. Moramo še naprej delati in biti združeni. Trener je opravil veliko dela, je eden izmed najboljših trenerjev kar sem jih imel v moji karieri in smo zelo zadovoljni z njim. Igralci smo krivi in moramo imeti dvignjene glave. Ni potrebno delati velike drame iz tega, saj moramo še naprej trdo delati zato, ker moramo osvojiti še veliko stvari v letošnjem letu,” je dejal.

Atletico je prevzelo vodstvo v prvem polčasu in Real Madridu tokrat ni uspelo napraviti preobrata. Po tem slabem rezultatu je portugalski napadalec dejal: “Ne moreš vedno igrati dobro. Danes se morda nisem počutil najboljše in sem malo utrujen po samo dveh dnevih po zadnji tekmi in morda zato nisem bil tako svež. Ampak to ni izgovor. Atletico je povedel in odigral dobro tekmo. Tekli so več in to ni bil naš najboljši dan. Trener ni kriv. Krivi smo igralci. Sam sem igral slabo, a pri tem nisem bil edini, saj tudi moji soigralci niso bili najboljši. Bilo samo 48 ur od naše zadnje tekme, vendar moramo stopiti skupaj in se še bolj boriti.”

Na vprašanje o igri ekipe je Ronaldo dejal: “Morda nismo v vrhunski formi, vendar nam ne gre slabo. Morda moramo kakšno stvar spremeniti, Še naprej moramo mirno delati. Imamo nove igralce in nove taktike, vendar nam ni potrebno delat velike drame iz tega, ampak moramo biti enotni. Na naslednjih nekaj tekmah moramo igrati bolje. Moramo ohraniti ta boj, saj je sezona še dolga in vse se bo dobro izšlo.”

Sezona se je šele začel za Real Madrid in Cristiano se zaveda potenciala ekipe ter velike verjetnosti, da bi imeli dobro sezono. “Od danes do jutri lahko izboljšamo veliko stvari in to tudi bomo storili. Mogoče se ne počutimo tako udobno, vendar to je normalno. Moramo naprej. Obstaja še veliko ligaških tekem, tekem Lige prvakov, pokalnih tekem … Pet točk je velika prednost, vendar si moramo še naprej prizadevati, da bi bila to fenomenalna sezona. Sam sem bil že priča velikim zaostankom, ki so se nato izničili. To je nogomet. Moramo trdo delati in izboljšati našo igro,” je zaključil napadalec Real Madrida.