X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ramos

Sergio Ramos je spregovoril po tekmi proti Atleticuo in dejal, da “ekipa, ki je naredila manj napak, je zmagala tekmo.” Drugi kapetan Real Madrida je govoril tudi o prihajajočih tekmah: “Še naprej moramo trdo delajo, da bi zmagali čim več naslovov kot je mogoče. Pomembno je kako se sezona končna in ne kako se začne.”

Real Madridu ni uspelo zmagati na derbiju proti Atleticu in branilec belih je povedal naslednje po tekmi: “Ko ne zmagaš in ko stvari ne gredo tako kot bi si želel, moraš preučiti stvari in odnesti najboljše iz tekme. Ne moreš živeti v preteklosti, saj moraš vsak dan pokazati, da ekipa, ki naredi manj napak, zmaga. Smo pokazali srce, vendar smo izgubili točke v Villarrealu in tukaj.”

Glede na to kako je ekipa igrala, je Ramos dejal: “Manjka nam nekaj gibanja in igranja med linijami. Moramo trdo delati in osvojiti čim več točk kot je mogoče.” Za koncu je govoril o svojem osebnem dvoboju med tekmo, ki ga je imel z Diegom Costo: “To je del nogometa. Je odličen napadalec in kot igralec se želim soočati z najboljšimi.”