X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Casillas

Iker Casillas je bil branil proti Köbenhavnu in je pri tem pokazal nekaj fantastičnih obramb. Kapetan belega baleta je bil vesel, da je bil v začetnih postavi: “Dolgo časa nisem igral na Bernabeu na uradni tekmi in da sem znova oblekel ta dres se počutim ponosnega. Bilo je zelo dolgo časa in veliko se je zgodilo v tem času, vendar pa nisem poskušala ničesar skriti. Ekipi je potrebno čestitati, ker nam je uspelo zmagati, čeprav ni bilo enostavno. Klub me zelo dobro obravnava in Real Madrid je bolj pomemben kot Casillas. Igralci se trudimo, da bi igrali boljše. Moramo se osredotočiti na sedanjost, saj imamo ekipo z veliko kakovosti.”

Vratar je odgovoril na vprašanja o svojem položaju v ekipi: “Ko tako dolgo ne igraš, ti gre veliko stvari po glavi, ampak moje sanje so, da bi igral, dokler mi bosta telo in um dovoljevala. Real Madrid je najbolj zahteven klub in igranje v tej ekipi in za Španijo pomeni, da imajo ljudje mnenja o tebi. Kar si sam želim je igranje nogomet in to za Real Madrid. Trenutno je cilj vztrajati v tem. Moraš spoštovati najbolj kritične ljudi in trdo delati, da se premislijo, tako da lahko skupaj osvajamo naslove.”