X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Pepe

Pepe je pokazal svojo srečo po zmagi Real Madrida nad Köbenhavnom in je izpostavil timsko delo celotne ekipo kot ključ do vseh golov: “To je delo in duh ekipe. Smo igrali zelo popolno igro in gremo domov zadovoljni. Celotna ekipa je delala veliko, da bi lahko zmagali in na ta način je vse veliko lažje. Cristiano Ronaldo in Di María sta bila izjemna, ampak timsko delo je bila ključnega pomena.”

Na vprašanje o težavah, ki jih je dansko ekipa povzročala ekipi v prvem polčasu, je dejal: “Ne smemo pozabiti, da so remizirali z Juventusom v prvem krogu skupinskega dela. So močna ekipa, ampak tisto kar je najbolj pomembno je to, da smo odigrali odlično tekmo in gremo domov srečni.”

Za konec je spregovoril glede prvega treninga, ki so ga imeli po mestnem derbiju: “Starejši igralci so prevzeli stvari v svoje roke in se pogovarjali z mlajšimi igralci. Mi predstavljajo veliko institucijo in se borimo za osvojitev naslovov. Nimam nobenih težav z nobenim soigralcev. Mi smo nogometaši in stvari ostanejo na igrišču.”