X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ancelotti

Real Madrid je premagal Levante v napeti tekmi z dvema goloma v zadnjih minutah in Carlo Ancelotti je po koncu tekme pohvalil reakcijo svojih igralcev: “Moramo analizirati tekmo, ker ni bila dobra tako iz taktičnega, kot tudi ne iz tehničnega vidika. Fantastično smo se odzvali ob koncu tekme. Ko imaš igralce s tem odnosom, ki se ves čas borijo, potem je še možnost za izboljšave in to tudi moramo storiti. Zmaga je bila zelo pomembna, saj je bila tekma zelo težka. Na koncu se nismo predali in to nam je prineslo tri točke. Res je, da nismo igrali fantastičnega nogometa, vendar smo si na koncu zaslužili zmago.”

Morata in Jese sta dva od igralcev, ki ju je italijanski trener poslal v igro v drugem polčasu. Na vprašanje o zaupanju, ki ga ima v njiju, je Carlo rekel: “Ni potrebno, da me prepričata, saj jima že zaupam. Oba sta ob vstopu v igro pokazala zagnanost. Morata je zabil gol in Jese je bil vseskozi nevaren. Zaupam jima toliko, kot sem jima pred to tekmo. Morata bi lahko v prihodnje nastopil v prvi postavi, čeprav ni tako izkušen kot Benzema. Je še mlad in zagnan, a je zelo pomemben igralec in trenutno mu gre odlično.”

Za konca je Ancelotti spregovoril o tekmi in izboljšanju njegove ekipe v zaključku tekme: “Naša igra v prvem polčasu ni bila dobra, a v drugem smo zaigrali drugače. Potrebno bo zaigrati bolj aktivno, saj smo prejeli dva zadetka v gosteh in zaradi tega je tekma postala težja. Igralci so se na koncu veliko žrtvovali in ko ekipa igra tako, potem je lažje zmagati tekmo.”