X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Ancelotti uporabil vse razpoložljive igralce v polju

Za nami je mesec in pol igranja in Carlo Ancelotti je že dal priložnost vsem svojim razpoložljivim igralcem v polju. Skupno 21 od 23. igralcev prve ekipe Real Madrida je tako igralo na prvih desetih uradnih tekmah. Le Xabi Alonso, ki okreva po poškodbi in vratar Jesús še nista igrala. Cristiano Ronaldo je edini igralec, ki je igral vseh 90 minut na vsaki tekmi (900 minut), medtem ko mu na lestvici igralcev z največ odigranimi minutami sledita Benzema (827 minut) in Pepe (810 minut).

Carlo Ancelotti je ob številnih priložnostih poudaril, da je celotna ekipa pomembna, če ekipa v tej sezoni želi doseči svoje cilje. Italijanski trener je tako dal priložnost praktično vsem igralcem na prvih desetih uradnih tekmah, ki so jih beli odigrali v tej sezoni. Do danes so samo Cristiano Ronaldo, Benzema in Pepe tisti, ki se lahko pohvalijo z več kot 800. odigranimi minutami, ki so tudi na vrhu igralcev z največ odigranimi minutami.

Cristiano Ronaldo je edini igralec, ki je odigral vsako minuto
Cristiano Ronaldo je stalnica na igrišču, ko igra Real Madrida. Portugalski napadalec, ki je dosegel 12 golov na desetih tekmah, je odigral vseh dosedanjih 900 minut tekem. Di María , Modrić , Isco in Benzema so tudi tisti, ki se pridružujejo Portugalcu, potem ko so tudi sami igrali na vseh dosedanjih desetih tekmah, vendar pa niso odigrali celotnih tekem kot Cristiano Ronaldo.

IGRALCI Z NAJVEČ ODIGRANIMI MINUTAMI
IGRALEC LA LIGA LIGA PRVAKOV SKUPAJ ŠTEVILO MINUT
Cristiano Ronaldo 720 180 900
Benzema 656 171 827
Pepe 630 180 810
Diego López 720 75 795
Isco 656   87 743