X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Isco vezist nad katerim je storjenih največ prekrškov

Po prvih osmih tekmah La Lige v sezoni, je Isco centralni vezist nad katerim je bilo storjenih največ prekrškov v španskem prvenstvu. Po fantastični začetku sezone, v katerem je dosegel štiri zadetke in je bil eden izmed najbolj vplivnih igralcev v La Ligi, glede na njegove dobre predstave, je bil tudi igralec Real Madrida, ki so ga nasprotniki 27-krat zaustavili na nepravilen način.

Nad Iscom je bilo storjenih največ prekrškov, skupaj 10, na tekmi proti Betisu v prvem krogu španskega prvenstva. Na šesti tekmi je bil 4-krat nepravilno zaustavljen in v tretji, četrti in osmi tekmi pa so ga nasprotniki trikrat zaustavili s prekrškom. Potem, ko je sodelovala na osmih prvenstvenih tekmah Real Madrida v tej sezoni, vezistu belega baleta na seznamu igralcev nad katerimi je bilo storjenih največ prekrškov sledijo Carles Gil (Elche) s 25. prekrški, Rafinha (Celta de Vigo) z 22 prekrški., Banega (Valencia) z 20. prekrški in Buonanotte (Granada ) ter Sisi (Osasuna) z 19. prekrški.

PREKRŠKI NAD ISCOM V LA LIGI
Krog Prekrški
1 10
2 1
3 3
4 3
5 1
6 4
7 2
8 3

VEZISTI NAD KATERIMI JE BILO STORJENIH NAJVEČ PREKRŠKOV V LA LIGI
Igralec Prekrški
Isco 27
Carles Gil 25
Rafinha 22
Banega 20
Buonanotte, Sisi 19