X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Hernán Crespo: “Ancelotti je izredna oseba”

Hernán Crespo je obiskal trening belih na Valdabebasu, ki se pripravljajo na tekmo La Lige proti Malagi. Nekdanji argentinski igralec je pozdravil Carla Ancelottija, potem ko je igral za njega pri Parmi in AC Milanu, in ostale trenerje. “Ancelotti je izredna oseba in mi je veliko dal,” je povedal o italijanskem trenerju, medtem ko je na temo Cristiana Ronalda priznal, da “moraš občudovati njegove dosežke.”

Človek, ki je igral v napadu ekip kot so Inter, AC Milan, Lazio in Chelsea, goji veliko prijateljstvo s Carlom Ancelottijem. Argentinec in Italijan sta sodelovala v dveh različnih obdobjih in na temo italijanskega trenerja je Crespo dejal: “Ancelotti je izjemna oseba. Veliko mi je dal. Bil je moj trener v mojih prvih letih v Evropi. Dve leti pri Parmi in potem še pri AC Milanu. Lahko bi rekel, da ni bil tako dolgo, če pomislim kako blizu sva si, čeprav je skoraj 20 let tega odkar sva se spoznala. Vedno mi je v veselje, da ga obiščem in se srečam z njim.”

Argentinec je pravkar začel svojo trenersko pot in preučuje treninge najboljših klubov in trenerjev na svetu. Na temo Cristiana Ronalda je Crespo dejal: “Je igralec, ki je sam zmaguje tekme. Če pogledamo na njegove dosežke, potem so moji dosežki smešni. Moraš občudovati njegove dosežke.”