X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid dosegel 7 golov po 85. minuti

To, da se Real Madrid nikoli ne preda je bilo še enkrat dokazano na tekmi proti Levanteju na zadnji prvenstveni tekmi. Gola Morate in Cristiana Ronalda v izdihljajih tekme sta potrdila preobrat, ko se je to zdelo že nemogoče. Ekipno delo in intenzivnost do samega konca tekme je nekaj kar krasi letošnji Real Madrid. Sedem golov od skupno 27. doseženih v začetku letošnje sezone po 85. minuti pomeni, da so beli v zadnjih petih minutah igre, plus sodnikov podaljšek, dosegli kar 25,9 % vseh golov.

Real Madrid je začel letošnjo La Ligo s tekmo proti Betisu na Santiago Bernabéu. Beli so osvojili vse tri točke zahvaljujoč zadetku Isca v 86. minuti, tako da je bil končni rezultat 2-1. Ob debiju ekipe v novi sezoni Lige prvakov so beli zadeli prav tako v zaključnih minutah, potem ko je proti  Galatasarayu Cristiano Ronaldo v 91. minuti postavil končni rezultat 6-1 za bele. Portugalec je prav tako dosegel zadetek v sodnikovem dodatku na tekmi proti Getafe in Elche. Na drugi tekmi skupinskega dela Lige prvakov so varovanci Ancelottija ponovno prepričljivo zmagala, tokrat proti Koebenhavnu (4-0), pri čemer je zadnji gol na tekmi dosegel Di Maria v 91. minuti. Morata in Cristiano Ronaldo sta na stadionu Ciudad de Valencia Realu zagotovila zmago v zadnjih trenutkih.

GOLI REAL MADRIDA PO 85. MINUTI TEKME
Tekmovanje Tekma Goli 
La Liga Real Madrid 2-1 Betis Isco 86′
Liga prvakov Galatasaray 1-6 Real Madrid Cristiano Ronaldo 91′
La Liga Real Madrid 4-1 Getafe Cristiano Ronaldo 93′
La Liga Elche 1-2 Real Madrid Cristiano Ronaldo 95′
Liga prvakov Real Madrid 4-0 Copenhague Di María 91′
La Liga Levante 2-3 Real Madrid Morata 90′ y Cristiano Ronaldo 94′