X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Morata

Alvaro Morata je začel tekmo proti Malagi v prvi postavi in je bil zelo zadovoljen s predstavo ekipe: “Zelo sem vesel, da sem pomagal ekipi. Trdo smo delali, dobro igrali in dosegli pomembno stvar, kar je osvojitev treh točk. Bili smo zelo dobri v prvem delu in smo si zaslužili gol, glede na priložnosti, ki smo si jih ustvarili. Gol po odmoru je zadostil pravici iz odličnega prvega polčasa in moramo nadaljevati na enak način. Trener nas je prosil, da se branimo z enajstimi igralci in jasno je, da smo to tudi storili. Višja kot vršimo pritisk pomeni, da bomo imeli več možnosti, da ukrademo žogo. To počnemo boljše vsako tekmo.”

Napadalec je govoril o svojem mestu v ekipi: “Moraš dobro izkoristiti vsako minuto, ki jo dobiš tukaj, pritiskati in dati vse od sebe. Nikoli ne veš kdaj bo to zadnja tekma. Zelo sem vesel, da sem tukaj in v reprezentanci do 21 let. Boljše kot bom igral z Real Madridom pomeni, da bom nagrajen s špansko reprezentanco do 21 let. Zelo sem hvaležen navijačem, moji soigralcem in trenerjem, in bom še naprej trdo delal in dosegal gole. Delo poteka dobro in tudi goli bodo prišli.”

O naslednji tekmi ekipe je dejal: “To je zelo pomemben teden, če bomo delali kot ekipa in bomo bili združeni. Prepričan sem, da bomo dosegli dve zmagi. V tej sezoni igramo za veliko in moramo biti zagnani in navdušeni.” O odsotnosti Benzemaja s tekme pa je dejal: “Prejel je udarec in bo pripravljen na igro proti Juventusu in nam bo veliko pomagal.”

Na koncu je še čestital Caballeru za njegov nastop: “Caballero je bil kot zid. Obrambe, ki jih je na tem stadionu prikazal proti Real Madridu, si zasluži omenjanje. Pokazal je, da je vratar najvišje ravne in bi morala biti s svojo reprezentanco.”