X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Casillas

Iker Casillas je začel tekmo ob zmagi proti Juventusu in je spregovoril z novinarji po tekmi: “Naredili smo pomemben korak k uvrstitvi v naslednji krog. Ni bilo lahko, čeprav so imeli samo deset igralcev na igrišču v drugem polčasu. Imamo devet točk iz treh tekem in sedaj gremo v Torinu z idejo vsaj ne izgubiti, kar bi bil že dober rezultat in bi nam prinesel uvrstitev v naslednji krog. Prvi polčas je bil zelo drugačen od drugega in mislim, da potem, ko sta iz igre odšla Pirlo in Llorente, so samo še čakali kaj se je zgodilo.”

Vratar je odgovoril na vprašanja o njegovem odnosu z Buffonom: “V zadnjem desetletju imava zelo dobro prijateljstvo. Je igralec, ki mi je všeč in imam do njega veliko spoštovanje.” Igralec Real Madrida je spregovoril tudi o aplavzu, ki so ga navijači namenili Pirlu in Llorenteju: “Navijači na Bernabeu vedno nagradijo odlične igralce, dobre športnike in tekmovalce. Vedno pokažejo vso svojo hvaležnost.”

O prihajajoči tekmi proti Barceloni je dejal: “Moramo izkoristiti tisto kar se je zgodilo na zadnji tekmi. Zmaga nas bi popeljala do tega, da bi bili oboji skupaj v vodstvu, seveda odvisno od tega kaj bo storil Atletico Madrid. V tekmo moramo iti z idejo zmagati tekmo in igrati dober nogomet.”