X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Marcelo

Levi bočni branilec belega baleta je spregovoril o El Clasicu po tekmi in je razpravljal o tem kaj se je zgodilo na Camp Nouu: “Naš cilj je bil zmagati, vendar so obstajale stvari, ki so se obrnile proti nam in glede tega ne moremo storiti ničesar. Po mojem mnenju sta bili dve očitni enajstmetrovki. Vemo, da se bo nekaj vedno zgodilo, vendar pa nič ne moremo storiti glede tega. Še naprej se bomo trudili z dvignjenimi glavami in sedaj moramo razmišljati o Sevilli in o tem kako zmagati to tekmo. Vemo, da smo Real Madrid in da moramo še naprej napredovati.”

Marcelo je razpravljal tudi o izhodiščni strategiji Ancelottija: “Pristop trenerja nas ni presenetila, saj nam zaupa, da igramo na različnih položajih.” Opozoril je, da je ekipa izboljševala svojo igro, ko so tekle minute: “Bili so nekoliko boljši v prvem polčasu, ampak smo nato začeli igrati v drugem polčasu in smo bili boljši od njih. Sedaj je čas, da trdo delamo za izboljšave.”