X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Arbeloa

Po koncu tekme je Álvaro Arbeloa spregovoril o tem, kaj je Blatter rekel o Cristianu Ronaldu: “Ko si na položaju, na kakršnem je Blatter, je treba imeti nekoliko več spoštovanja. Ronaldo je vzor vsem v svetu nogometa. Kdor ima rad nogomet, temu je všeč Cristiano Ronaldo.” Poudaril je tudi, da je Benzema odličen igralec, na katerega se lahko zaneseš: “Je eden izmed najboljših napadalcev na svetu in Real Madrid je srečen, da ga ima.”

Bočni branilec Real Madrida je poudaril odnos ekipe na začetku tekme: “Imeli smo dober nadzor v prve pol ure in zaradi enajstmetrovke in rezultata 3-2, je bilo res vse noro.” V zvezi z navijači je Arbeloa pojasnil, da nima ničesar proti njim, ampak jim je samo hvaležen: “Zelo sem jim hvaležen, da so mi ploskali in za njihovo podporo ter tistim, ki so mi žvižgali zaradi pričakovanj in skrbi po najboljšem.”

Igralec Real Madrida se je skliceval tudi na to, kar je dejal Blatter o Cristianu Ronaldu: Ko si na položaju, na kakršnem je Blatter, je treba imeti nekoliko več spoštovanja. Vsi so slišali besede, ki jih je izrekel v javnosti. Tudi kar reče v zasebnem življenju, pritegne veliko pozornosti. Ne vem, ali njegovi komentarji razložijo vse, je pa zdaj marsikaj jasno. Še vedno so stvari, ki jih nihče ne more razumeti.” Španski reprezentant je pohvalil Cristiana Ronalda: “Je vzor vsem v svetu nogometa. Kdor ima rad nogomet, temu je všeč Cristiano Ronaldo. Do ravni, na kateri je, je prišel zaradi spoštovanja in svoje osebnosti. To je dodaten motiv za njega.”

Arbeloa je izpostavil tudi predstavi Bala in Benzemaja: “Gareth je odličen igralec. Še vedno mora priti v ritem in se še prilagaja, ampak mu gre res super glede na to kako dolgo je med nami.” V zvezi s francoskim napadalcem je Arbeloa dejal: “Tisti, ki delamo z njim nismo presenečeni. Vedno smo imeli zaupanje vanj. Je eden najboljših napadalcev na svetu in Real Madrid ima srečo, da ga imamo.”