X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Bale

Gareth Bale se je pojavil pred mediji po zmagi proti Sevilli in je izrazil zadovoljstvo nad svojim napredkom: “Počutil sem se dobro in sem odigral celo tekmo. Moram biti vedno boljši in trdo delati, sam pa bom poskušal biti ćim prej stoodstotno pripravljen. To je bila odlična noč in je bila pomembna za mojo raven pripravljenosti. Zelo dobro smo igrali in upajmo, da bomo imeli več takšnih tekem v prihodnosti.”

Bale je imel svojo najboljšo predstavo do sedaj v dresu Real Madrida in je užival v festivalu golov: “To je bila odlična tekma z odlično atmosfero. Zelo dobro smo igrali in dosegli veliko golov. Najpomembneje pa je, da smo osvojili tri točke in dosegli veliko golov, kar je zelo pozitivno za nas. Po drugi strani pa smo prejeli več golov, vendar pa se osredotočamo na pozitivno, saj to povečuje našo samozavest.”

Valižanski nogometaš je začel v prvi postavi Reala in je odigral vseh 90 minut. Glede svoje telesne pripravljenosti je poudaril: “Počutil sem se dobro in sem odigral celo tekmo. Potem, ko nisem imel normalnih priprav pred sezono, je pomembno za mene, da dvigujem tempo tako, da bom lahko dal le najboljše od sebe. To je bila odlična noč. Očitno sem potreboval čas za boljšo telesno pripravljenost, vendar sem zelo zadovoljen, da sem igral 90 minut. To je bilo pomembno za mojo raven pripravljenosti. Zelo dobro smo igrali in upajmo, da bomo imeli več takšnih tekem v prihodnosti. Sedaj moram biti vedno boljši in trdo delati, sam pa bom poskušal biti čim prej stoodstotno pripravljen.”

Na vprašanje o vrnitvi Xabija Alonsa v ekipo, je Bale dejal: “Je odličen igralec. Bil je zelo dosleden v zadnjih sezonah in to je fantastično, da ga imamo nazaj. Njegove izkušnje bodo vsem nam koristile na igrišču, ker je sposoben voditi tekmo zelo dobro. Fantastično je, da se je vrnil.”

Rayo Vallecano in Juventus sta naslednja tekmeca belih in Bale komaj čaka, da se spopade z njima. “To je zelo razburljiv čas. Pred seboj imamo velike tekme in vsi se veselimo tega. Čutimo se zelo samozavestne in upajmo, da bomo lahko zmagovali in kazali predstave kot je bila proti Sevilli,” je pojasnil. Za konec se je skliceval na trenutek, ko je padel v kazenskem prostoru Seville: “Čutil sem stik. Nisem igralec, ki išče stik in to je razlog zakaj sem padel.”