X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Illarra

Illarra je začel v prvi postavi na tekmi proti Sevilli in je bil zelo zadovoljen z odnosom ekipe: “Bilo je pomembno zmagati to tekmo. V slačilnici smo se pogovarjali o tem, da gremo na igrišče odigrat na polno moč, kar smo poskušali narediti in smo igrali zelo dobro. Visoko smo vršili pritisk in kradli žoge. Po odmoru smo se vrnili na igrišče s polno močjo. Še naprej moramo slediti enakim načelom. Na sredini in v obrambi moramo igrati hitro z dvema dotikoma, ker imamo ljudi, ki lahko spremenijo stvari v napadu. Imeli smo dovolj sreče, da smo zgodaj dosegli tri gole in smo zelo zadovoljni. Slabša stvar za nas je bila ta, da je tekma potekala dobro in smo kljub temu prejeli dva gola, en za drugim. Po odmoru se je ekipa odzvala dobro.”

O tem kako se je osebno počutil je dejal: “Sam sem vedno boljše iz vsake tekme v tekmo in nadaljujem v tej smeri.” Govoril je tudi o vrnitvi Xabija Alonsa: “On je za nas pomemben, saj je tukaj že dolgo časa in je bil vedno pomemben. Prisotne bo več konkurence in to je dobro za ekipo, saj nam vse pomaga, da napredujemo. Imamo tekme na vsake tri dni in se bomo morali rotirati, da bi dobili kaj počitka. Važno je, da nadaljujemo v pravi smeri, ne glede na to kdo igra.” Na koncu je spregovoril o Cristianu Ronaldu: “Moramo ga podpirati pri vsem, ker je FIFA naredila napako, se za to opravičila in stvar se je s tem zaključila.”