X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Xabi Alonso

Xabi Alonso se je po dolgotrajni poškodbi vrnil na tekmi proti Sevilli na Santiago Bernabeu. Vezist je po tekmi govoril o ovacijah, ki so mu jih namenili navijači, ko je v 64. minuti vstopil v igro: “Hvaležen sem navijačem za naklonjenost in spoštovanje. Zelo sem vesel. Nimam težav in upam, da bom počasi prišel do tja, da bi lahko pomagal ekipi. Čutim, da ekipa dobiva svojo pravo obliko, vendar pa so še vedno stvari, ki jih lahko izpilimo. S krepitvijo tega kar delamo dobro in s popravljanjem tega kar lahko storimo bolje upamo, da bomo šli kar se da daleč.”

Baskovski igralec je komentiral tudi predstavo Bala: “Potrebuje čas za prilagoditev na La Ligo, saj je španska liga zelo drugačna od Premier League. Prav tako potrebujemo tudi mi čas, da se navadimo na njega in obratno. Njegovo kakovost je mogoče videti in ko se bo ustalil z ekipo, bo še napredoval.” O proslavi Cristiana Ronalda prvega zadetka po pripombah Blatterja je dejal: “Prav je, da to jemlje s humorjem.”