X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ancelotti

Carlo Ancelotti se je pojavila v tiskovnem središču stadiona Vallecas po zmagi Real Madrida proti Rayu Vallecanu. Trener je rekel naslednje o tekmi: “Rayo Vallecano nas je spravil v težave, ker so dobro vršili pritisk. V prvem polčasu nismo imeli težav, vendar pa smo jih imeli zato v drugem. V prvem polčasu smo dosegli dva fantastična gola iz protinapadov in imeli nadzor nad igro, drugi polčas pa je bil katastrofalen.”

Italijanski trener je spregovoril o dveh hitrih golih, ki ju je prejela njegova ekipa po vodstvu za tri gole: “Ne bi smeli misliti, da je konec tekme, če vodimo s 3-0,  ker se stvari lahko hitro spremenijo. To se nam je že zgodilo dvakrat in prepričan sem, da se to ne bo več ponovilo. Proti Sevilli smo vodili s 3-0 in bi lahko bilo to naključje, danes pa je to bilo že drugič in to ni več naključje. Moramo spremeniti odnos, ki ga imamo včasih na igrišču, ker ekipa takšnih kakovosti si ne morem dovoliti, da ob prednosti 3-0 pusti nasprotniku, da se vrne v igro.”

Na vprašanje kdo je bil kriv za dva prejeta gola, je Italijan dejal: “To je nekaj o čemer se moramo pogovoriti v slačilnici. Dvakrat se je zgodilo, da ko smo bili v vodstvu, da smo spremenili odnos na igrišču in to ni dobro.”

V zvezi s pozicijo na kateri je igral Di Maria, je dejal: “Dobro je opravil stvari v obrambi. Ko smo prišli v težave, smo spremenili sistem s štirimi igralci na sredini, da bi pomagali v obrambi, toda Di Maria je igral dobro.” Za konec je spregovoril o tem, ali si je Carvajal zaslužil rdeči karton: “Ni bilo nobena kartona, ker je bil kontakt nenameren.”