X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Casillas prehitel Raúla

S tem, ko je Iker Casillas začel tekmo proti Juventusu v prvi postavi, je prehitel legendarnega Raúla na prvem mestu igralcev Real Madrida, ki so odigrali največ tekem v najkakovostnejšem evropskem tekmovanju. Casillas je tako v belem dresu odigral skupaj že 133 tekem v Ligi prvakov in to je vratarju belih uspelo v 15 sezonah Lige prvakov, s čimer je sedaj sam na vrhu lestvice pred še drugimi legendami Real Madrida kot so Roberto Carlos (109 nastopov), Guti (99 nastopov) in Gento (88 nastopov).

Noben drug igralec Real Madrid ni igral na več tekmah Lige prvakov kot Iker Casillas, potem ko se to tekmovanje igra že vse od leta 1955. Prva tekma vratarja od skupaj do sedaj 133. tekem je bil na sporedu 15. septembra 1999, ko sta si nasproti stala Olympiacos in Real Madrid, tekma pa se je končala z neodločenim izidom (3-3). Od takrat naprej je Casillas z belimi zmagal 76 tekem, kjer imajo posebno noto zmagi v finalu leta 2000 proti Valenciji in leta 2002 proti Bayer Leverkusnu. Vratarju Reala je prav tako uspelo podreti še en pomemben rekord v letošnji Ligi prvakov, potem ko je na drugi tekmi skupinskega dela proti Kopenhagnu postal igralec Real Madrida z največ zmagami v Ligi prvakov v zgodovini kluba.

IGRALCI REAL MADRIDA Z NAJVEČ TEKMAMI LIGE PRVAKOV
IGRALEC ŠT. TEKEM
Casillas 133
Raúl 132
Roberto Carlos 109
Guti 99
Gento 88