X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Morata

Alvaro Morata je nastopil na promocijski prireditvi Adidasa skupaj z igralcem Atlético Madrida, Filipejem Luisom in atletom, Chemo Martinezom. Napadalec Real Madrida je govoril o svoji ekipi na zadnji tekmi proti Juventusu in o tem kako gre belim: “Še vedno si moramo matematično zagotoviti igranje v naslednjem krogu Lige prvakov, vendar pa smo dosegli dober rezultat na težki gostujoči tekmi. Delamo dobro in če bomo nadaljevali tako, sem prepričan, da bomo lahko zapolnili vrzel v La Ligi in se borili za vse naslove, ki so na voljo.”

V zvezi z njegovim osebnim stanjem v ekipi je bil jasen: “Nisem razočarana. Lani sem igral na približno 17. tekmah in v tej sezoni sem igral že na devetih. Mislim, da bom na koncu igral več kot lani in vse kar pomeni izboljšanje, je zelo dobro. Sem mlad in mi ni potrebno prehitevati stvari, ker sem v eni izmed najboljših ekip na svetu. Moj čas bo še prišel. Trdo delam in sam razmišljam le o tem, da sam uživam v tem klubu in z našimi navijači.”

Nekdanji igralec akademije Real Madrida je imel tudi besede pohvale glede Garetha Bala: “Zelo smo zadovoljni z njim. Vsak dan ga vidim trenirati in se je že več kot le ujel z ekipo. Dokazuje, da je eden izmed najboljših igralcev na svetu in prepričan sem, da bo še napredoval in nam pomagal osvajati naslove.”

Na vprašanje o nedavnih pripomb hrvaškega trenerja dunajske Austrie, Nenada Bjelica, ki je izključil Real Madrid kot kandidata za naslov Lige prvakov v tej sezoni, je dejal: “Še vedno v skupinskem delu in obstaja še veliko kakovostnih ekip. Izločilni krogi so druga zgodba in takrat obstaja več dejavnikov, ki vplivajo na potek. Če ti spodrsne proti kateri koli od ekip, lahko izpadeš iz Lige prvakov.”

O komentarju igralca Barcelone, Alvesa, ki je dejal, da so njihovi tekmeci za naslov La Lige Atlético, je razkril: “Moramo vzeti vsako tekmo posebej in nadaljevati z delom. Bilo je veliko sprememb v primerjavi z lanskim letom in postopoma napredujemo. Prepričan sem, da bomo v boju za vse naslove.” O možnostih Diega Costa, ki je bil vpoklican za špansko reprezentanco, je dejal: “On je pokazal, da je vrhunski napadalec in če gre na svetovno prvenstvo, sem prepričan, da bo naredil veliko dobrega in si bo prizadeval, da bi Španiji nazaj prinesel pokal svetovnega prvaka.”