X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid v kraljevem pokalu proti Olimpic Xativa

Real Madrid se bo v šestnajstini finala Copa del Rey pomeril z ekipo Olimpic Xativa. Prva tekma bo na sporedu 6., 7. ali 8. december na stadionu La Murta, medtem ko bo povratna tekma se igrala 18. decembra na Santiago Bernabéu. Če se bo Real Madridu uspelo uvrstiti v osmino finala, bo naslednji pokalni tekmi igral 8. in 15. januarja, pri tem pa se bo pomeril proti zmagovalcu dvoboja med Malago in Osasuno. Če se bodo beli uvrstili nato v četrtfinale, bodo igrali 22. in 29. januarja, kjer bi bil njihov nasprotnik zmagovalec na tekmi Alcorcón – Granada in zmagovalecdvoboja Jaén in Espanyol. V polfinalu, ki bo predvidoma 5. in 12. februarja, se bo morebiti Real Madrid soočil z zmagovalcem četrtfinala na tekmi med Gimnastic Tarragono in Valencio ter zmagovalcem tekme Sant Andreu proti Atlético Madriduin in drugega zmagovalca četrtfinala na tekmi med Lleidom in Betisom ter Celto in Athletic Bilbaou.

Pardeza: “Ciljamo samo na zmago v pokalu, drugačen cilj ne moremo imeti.”

Direktor nogometne ekipe Real Madrida je dal svoje prve vtise o žrebu pokala, v katerim bo Real igral proti Olimpic Xàtiva: “To je nova sezona in bomo igrali s ciljem, da zmagam, drugih možnih ciljev niti nimamo.” Dejal je tudi, da je to “priložnost za ljudi iz majhnih mest, ki niso vajeni na takšne vrste tekem.”