X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Carvajal

Carvajal je razpravljal o spektakularni predstavi ekipe, potem ko so beli proti Real Sociedadu prišli do svoje osme zmage v sezoni na Santiago Bernabeu: “Ekipa je odigrala odlično tekmo in to se odraža tudi na rezultatu. Odličen je bil predvsem prvi polčas, v katerem je bila solidna res celotna ekipa. S to zmago gremo na premor sproščeni. Smo vedno boljši, odkrivamo koncepte, naše ideje igre in napredujemo vsak dan,” je dejal. Branilec je prav tako tudi pohvalil svojega soigralca, Cristiana Ronalda: “Daje vse od sebe na vsaki tekmi, kar sam vidim tudi na vsakem treningu. Dokazuje, da je najboljši igralec na svetu zame in za veliko ljudi.”

Carvajal je odgovoril tudi na vprašanje o napadalnem trojki Benzema, Bale in Ronaldo: “Zaradi njih nam je težko na treningih. Resnica je, da ni enostavno, ko jih vidiš pred seboj in napadajo. Lahko smo srečni, da jih imamo v naši ekipi.” Na vprašanje o tem kaj sam misli, da mora narediti portugalski napadalec za osvojitev nagrade Ballon d’Or, je Carvajal odgovoril: “Ronaldo napreduje vsak dan in s tem tudi Real Madrid. Odločitev o tem, kdo bo osvojil nagrado Ballon d’ Or ni moja ali mojih soigralcev, ampak je odvisno od odbora in glasovanja. Sam sem navdušen, da ima Cristiana vsako nedeljo ob sebi zaradi vsega kar prinaša v ekipo.”

Benzema je zadel na njegovi tretji zaporedni La Liga tekmi in Carvajal je pojasnil pomen napadalca v ekipi: “Prispeva veliko stvari. Pred tem njegovi streli niso zadeli cilja, ampak sedaj zadenejo in to sedaj ni več pomembno. Kar je važno je to, da strelja.” V drugem polčasu je Ancelotti nadomestil Benzemaja z Morato, ki je imel veliko priložnost za povečanje vodstva belih: “Álvaro je mlad in ga jezi, da je imajo takšno možnost in da jo je zapravil. Je odličen igralec in prepričan sem, da naslednjič ne bo zgrešil.”

Alonso je igral svojo četrto tekmo po poškodbi in Carvajal je potrdil, da se vezist “počuti boljše na vsaki tekmi. Normalno je, da mora najti pravi ritem po tako dolgi poškodbi, vendar pa je veliko prinesel ekipi.” Za zaključek je Carvajal obravnaval svojega soigralca, Varana: “Ima manjšo poškodbo kolena. Je res dober igralec, ki veliko prispeva in igra prepričljivo v obrambi.”