X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Diego Lopez

Diego Lopez je spregovoril po festivalu golov njegove ekipe proti Real Sociedadu in je razpravljal o zadnji tekmi pred reprezentančnim premorom: “Bilo je zelo dobrih zlasti prvih 45 minut, kjer je ekipa še enkrat dokazala, da ima ogromen potencial v napadu. Naš tekmec je v drugem polčasu vršil večji pritisk, vendar pa smo nadzorovali tekmo. Vedeli smo, da je samo vprašanje časa, kdaj bo ekipa sprejela ideje Acelottija. Osvajanje novih konceptov zahteva čas, potrpljenje in delo, in to je tisto na kar se je ekipa osredotočila. Korak za korakom vidimo ekipo, ki jo trener želi in danes, še posebej v prvem polčasu, smo naredili še en korak v smeri tega kar si sam želi.”

Vratar belega baleta je podal tudi svoje mnenje o svojem trenutnem položaju v Real Madridu: “To je najboljši trenutek v moji karieri in še nikoli mi ni uspelo pokazati potenciala, ki ga imam sedaj. Zelo dobro sem igral v Villarrealu, ampak v tej ekipi pa napredujem vsak dan. Na trenutke mi je bilo res težko, ampak sedaj kažem samozavestno plat. Trener je tisti, ki odloča o rotacijah. On se odloči in mi se moramo po svojih najboljših močeh potruditi. Se počutim samozavestnega in samozavest dobivam tudi s strani mojih soigralcev in navijačev. Najbolj pomembna stvar je, da si vsak dan pripravljena in treniraš po svojih najboljših močeh. To je bila zelo težka tekma za obe strani in prednost za ekipo.”

Bil je tudi jasen o svojem odnosu s Casillasom: “Odstopil sem iz teh pogovorov, čeprav se morda včasih zdi nemogoče. Posvetil sem se mojemu delu in boju za mesto v postavi. To je logično, da ne bom olajšal stvari. Sam bom se še naprej trudil biti prvi vratar v La Ligi. Podpiral bom svojega soigralca, ko se bo trener odločil, da bo igral. Vsi želimo zmagati vse tri naslove. O ničemer drugem ne razmišljamo. Poznam Ikerja odkar sem bil star 18 let, kar je približno 14 let in sem vedno imel dober odnos z njim. Konkurenca je najboljša stvar za ekipo in v tej ekipi je konkurenca na vseh položajih. Čudovito je tekmovati v tej ekipi z vratarjem kot je Iker. Oba si želiva mesta med vratnicama in oba dajeva vse od sebe, da bi igrala.”

Diego Lopez je pohvalil Cristiana Ronalda in njegovo izjemno dobro formo: “Bil je neverjeten. Danes smo še enkrat videli kako edinstven igralec je. Zelo smo srečni, da ga imamo tukaj. Vsak dan naredi razliko.” Na koncu se je skliceval na odmor ob reprezentančnih tekmah: “Dosegli smo odličen rezultat in sedaj tiste med nami, ki ne bomo igrali v reprezentancah, se bomo osredotočili na to, da si napolnimo baterije.”