X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

10 igralcev RM se je že vpisalo med strelce v tej sezoni

Potem, ko je Khedira dosegel gol proti Real Sociedadu na sedemnajsti tekmi belega baleta v sezoni, je postal deseti igralec Reala z golom v sezoni 2013/14. Cristiano Ronaldo trenutno prvi strelec ekipe, potem ko je dosegel 24 golov na 17. tekmah, kar pomeni, da ima zelo impresivno povprečju 1,4 gola na tekmo v vseh tekmovanjih. Portugalski igralec je dosegel 16 golov v La Ligi in 8 v Ligi prvakov. Sledi mu Benzema z 8. goli, od tega jih je dosegel 6 v La Ligi in 2 v Ligi prvakov, nato pa je že Isco, ki mu je uspelo doseči 4 gole v La Ligi in 1 v Ligi prvakov .

Prvi igralec, ki je v tej sezoni dosegel gol za Real Madrid je bil Benzema, ki je odprl račun belih na prvi tekmi La Lige proti Betisu. V zadnjih treh mesecih je pet igralcev Real Madrida doseglo gole tako v La Ligi, kot v Ligi prvakov: Cristiano Ronaldo, Benzema, Di Maria, Isco in Bale. Z desetimi streli v La Ligi do sedaj je Real Madrid izenačen z Barcelono, Athletic Bilbaom in Real Sociedadom v smislu števila različnih igralcev, ki so zatresli nasprotnikovo mrežo.

STRELCI REAL MADRIDA V TEJ SEZONI
Igralci Goli
Cristiano Ronaldo 24
Benzema 8
Isco 5
Bale 4
Di María 3
Pepe 1
Ramos 1
Morata 1
Jesé 1
Khedira 1