X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Gareth Bale podal za 5 golov na zadnjih 3. tekmah La Lige

Real Madrid je dosegel 15 golov na svojih zadnjih treh tekmah v španskem prvenstvu, pri čemer je zabeležil tri zmage proti Sevilli, Rayu Vallecanu in Real Sociedadu. Gareth Bale je bila vpletena pri kar sedmih od teh golov. Vezist Real Madrida je tako prispeval kar pet asistenc svojim soigralcem in med drugim dosegel tudi dva gola na tekmi proti Sevilli.

Na srečanju 11. kroga La Lige je Valižan pokazala kaj lahko da Real Madridu. Tako je dosegel prva dva gola v dresu belega baleta, nato pa je v drugem polčasu še podal zadnjo podajo za gol Benzemaja in Cristiana Ronalda z desnico, tako da sta Francoz in Portugalec dosegla četrti in peti gol ekipe (7-3).

Isti igralci so ponovno igrali pomembno vlogo na naslednji tekmi La Lige, ki je potekala na stadionu Vallecas. Pri zaostanku z 0-1 tik pred polčasom je Bale izvrstno preigraval na desnem krilu in nato pred kazenski prostor poslal natančen predložek, ki ga je z glavo izkoristil Benzema. V drugem polčasi je še z eno izvrstno potezo na desnem krilu Valižan pripeljal Real Madrid do tretjega gola, ki ga je dosegel Cristiano Ronaldo. V zadnji tekmi španskega prvenstva proti Real Sociedad pa je Bale asitiral za gol Khedire, ki je bil četrti gol Reala na tekmi (5-1).