X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Marcelo

Marcelo je bil na Valdabebasu v zadnjih nekaj dneh, kjer je okreval po poškodbi levega kolena, ki jo je utrpel prejšnji teden. “Razmišljam samo o mojem zdravljenju in okrevanju. Komaj čakam, da začnem nazaj igrati in pomagati ekipi. Svoje misli imam usmerjene v okrevanje in da bi dal navijačem nekaj za kar se lahko veselijo,” je dejal. Brazilec, ki je v klubu že sedem let, meni, da je čast nositi kapetanski trak: “Ko sem prišel sem, nisem dojel kar sem dosegel. Razmišljaš o tem kako želiš uspeti v svojem življenju, zmagati vse kar se da. Sedaj pa je biti eden od kapetanov Real Madrida več kot le čast, ampak je tudi ogromna odgovornost in veliko ljudi in mnogo otrok nas gledajo kaj počnemo in zato je to velika odgovornost.”

Real Madrid igra dober nogomet in uživa v dobrem nizu rezultatov. Beli so igrali najboljše v tej sezoni pred trenutnim reprezentančnim premorom. Marcelo je prepričan, da bodo imeli dobro sezono: “Kadarkoli začnemo sezono si želimo vse zmagati kar igramo in biti zelo pozitivni. Seveda verjamemo, da bo ta sezona še zelo dobra.” Misli, da bo šest igralcev Real Madrida, ki igrajo dodatne kvalifikacije za svetovno prvenstvo, prienslo ekipi korist zaradi odlične forme v svojih reprezentancah: “Delamo dobro in to jim bo pomagalo, da bi igrali dobro in se uvrstili na svetovno prvenstvo.”

Glede na to, da se je uveljavil kot eden najboljših branilcev na svetu, je Marcelo ponosen, da je del Real Madrida in tako je govoril o svojih najboljših trenutkih: “Obstaja veliko spominov, saj sem prišel sem že kot zelo mlad, pri vsega 18. letih in vsi so me sprejeli kot enega od članov družine. Real Madrid je bil super do mene in do moje družine. Moram se vsem zahvaliti, ki so me podpirali od samega začetka. Biti tukaj so sanje vsakogar in vedno se spomnim dobrih stvari. Z Real Madridom mi je uspelo biti že sedem let in seveda si želim biti tukaj še zelo dolgo.”