X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Cristiano Ronaldo: “Sedaj je pomemben le Real Madrid”

Po končanem regeneracijskem treningu na Valdabebesu, je Cristiano Ronaldo jasno dal vedeti, da je že povsem osredotočen na naslednjo ligaško tekmo belega baleta, ki bo na sporedu v soboto proti Almeriji na stadionu Mediterráneo.  “Vse kar je sedaj pomembno, je treniranje za Real Madrid in pomagati mojim soigralcem,” je dejal portugalski napadalec za realmadrid.com po odličnih dveh tekmah v dresu Portugalske.

Portugalski reprezentant je prikazal fantastično predstavo na povratni kvalifikacijski tekmi proti proti Švedski, ko je dosegel hat-trick in s tem popeljal svojo reprezentanco na svetovno prvenstvo v Braziliji prihodnje leto. kljub temu pa so misli Portugalca že pri prihajajoči tekmo proti Almeriji: “Imeli smo intenzivnih nekaj dni z našimi reprezentancami, vendar pa imamo sedaj dva dni časa, da se čim bolje pripravimo na naslednjo tekmo. Moj edini cilj sedaj in cilj vseh mojih soigralcev je, da bi trenirali tako, da bi vsi navijači Real Madrida bili še naprej ponosni na svojo ekipo.”