X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Cristiano Ronaldo: “Zame ste vi junaki”

Cristiano Ronaldo je imel nekaj zelo posebnih trenutkov v času, ki ga je preživel z Miguelom, Guillermom, Jorgejem in Victorjem, štirimi otroki, ki imajo levkemijo in katerih je nogometni in osebni idol napadalec Real Madrid in darovalca kostnega mozga. “Zame ste vi junaki. Da se borite kot se vi proti tej hudi bolezni, morate imeti zelo močno voljo in psihološko močo.”

Cristiano Ronaldo je pozval vse, da naj postanejo darovalci kostnega mozga, kar je odločitev, ki bi lahko rešila na tisoče življenj: “To je nekaj, kar nič ne stane, saj gre zelo preprost postopek in oseba, ki to naredi, postane zelo vesel, ker ve, da bo pomagala drugi osebi.”

Čez celotno srečanje so otroci govorili s svojim idolom in ga spraševali o športu in o njegovem življenju. Cristiano je razkril, da so mnogi njegovi soigralci pri Real Madridu prav tako tudi darovalci kostnega mozga kot on sam in da so zelo zaskrbljeni zaradi te bolezni ter vedo, da je to preprost postopek, ki lahko pomaga ljudem, ki to potrebujejo. Seveda si otroci niso mogli pomagati in so Cristiana Ronalda spraševali tudi o zgolj nogometnih zadevah in o Real Madridu, o ekipi, ki jo vsi podpirajo.

Otroci so bili zelo navdušeni, da so bili tako blizu zvezdi, ki je dejal: “Ni drugega kluba kot je Real Madrid, ki je največji na svetu.” Dodal je še: “Ljubim Madrid, ljudi iz Madrida in navijače v Real Madridu. Vsakič, ko stopim na igrišče na Bernabéu so zame sanje. Všeč mi je podpora na Bernabéu in tudi na ulicah. Vsi mi izkazujejo naklonjenost in se počutim tukaj zelo veselega. Upam, da bom lahko končal svojo kariero v Real Madridu,” je dodal portugalski igralec.

Otroci so bili zelo zainteresirani za spoznavanje vsakdanjega življenja svojega junaka in treninge, ki jih opravi, da je ves čas v tako dobri formi: “Vedno poskušam biti profesionalen. So trenutki, ko ne morem biti na vrhuncu svoje moči, ampak vedno treniram na enak način. 100% mislim na nogomet. Želim si, da bi me ljudje videli le profesionalca, kot igralca, ki daje vse za svojo ekipo.”