X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Carvajal

Carvajal je igral vseh 90 minut ob zmagi Real Madrida z 0-5 proti Almeriji na stadionu Mediteranskih iger. V Realu vzgojeni branilec je opisal igro svoje ekipe kot “eno najboljših” in ne okleval pri pohvali forme belih: “Nenehno izboljšujemo našo igro in smo vsak dan boljši. Res je, da Barcelona zmaguje, ampak to je odvisno od nas, da osvajamo po tri točke.”

Carvajal je odgovoril na vprašanje o sistemu igre proti Almeriji: “Imamo igralce, da lahko preizkusimo veliko sistemov in rezultat kaže na to. To je bila dobra tekma in nismo prejeli gola.” Prav tako se je zahvalil Ancelottiju za njegovo zaupanje: “Trener mi že od prvega dne naprej ima veliko zaupanja v mene. Odigral sem veliko minut in se bom še naprej trudil po svojih najboljših močeh, tako da mi bo še naprej lahko zaupal.” Carvajal je prav tako tudi pojasnil zakaj je igro zapustil Cristiano Ronaldo: “Mislim, da je prejel udarec v mišico na nogi in da ga je nekoliko bolelo, zato je zapustil igrišče iz previdnostnega ukrepa.”

Tudi ekipa Carla Ancelottija ni bila imuna na poškodbe med reprezentančnimi tekmami, a je potem vseeno dosegla visoko zmago na gostovanju v Almeriji. Carvajal je komentiral te poškodbe in poslal sporočilo svojemu soigralcu, Khediri: “Na žalost imamo nekaj poškodovanih igralcev. Želim poslati poseben objem Samiju in prepričan sem, da se bo kmalu vrnil med nas. Imamo veliko ekipo, vendar upamo, da bi poškodovani igralci kmalu okrevali.”