X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Diego López prejel nagrado Premio Vieira de Plata 2013

Diego López je prejelo nagrado Premio Vieira de Plata 2013 (Vieira srebrna nagrada 2013), ki priznava delo galicijskih institucij in posameznikov. Diego je bil rojen v Paradeli (Lugo) in je nagrado prejel iz rok nekdanjega igralca Real Madrida in prav tako igralca iz Galicije, Paca Buya, na slovesnosti, ki je potekala v restavraciji Don Víctor v Madridu. Žirija je počastila igralca za njegovo plemenitost, ponižnosti in občutek za timsko delo. Diego López je bil ob tem zelo ponosen in hvaležen: “Vse nagrade so na dosegu vsakogar, ki tako kot jaz, meni, da sta delo in požrtvovalnost prej ali slej nagrajeni.” Na vprašanje o Cristianu Ronaldu, je Diego López odgovoril: “Sam bi mu dal nagrado Ballon d’Or tisočkrat.”

Enaindvajseta izvedba nagrade Premio Vieira de Plata je priznala kariero vratarja Real Madrida, ki trenutno preživlja svojo drugo sezono s prvo ekipo belega baleta, potem ko je vmes igral še za Villarreal in Sevillo. Poleg Diego Lópeza so priznanja na letošnji prireditvi prejeli še igralka María Castro, José Manuel Lorenzo in skupnost Angrois.