X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Arbeloa

Real Madrid je doma premagal Galatasaray v 5. krogu skupinskega dela Lige prvakov, medtem ko so beli igrali z igralcem manj več kot 60 minut. Álvaro Arbeloa, eden od strelcev večera, je poudaril velik ekipni trud na tekmi: “V drugem polčasu je ekipa igrala zelo dobro. Trener je zadel s taktično spremembo in smo vršili večji pritisk.”

Navijači so s stoječimi ovacijami nagradili igralca Real Madrida, ki je prispeval asistenco kot tudi gol: “Hvaležen sem navijačem Bernabéuu, ki vedo veliko o nogometu in ko se izkažeš, znajo to nagraditi.” O tem ali je bila storjena enajstmetrovka nad njim v kazenskem prostoru Galatasaraya, kjer mu je sodnik pokazal rumeni karton, je Arbeloa dejal: “Dotaknil se me je, ni bil rumeni karton, to pa sem povedal tudi sodniku.”

Na vprašanje o Xabiju Alonsu, ki je praznoval njegov gol, je Arbeloa dejal: “Xabi je moj zelo dober prijatelj. Vsi pravijo, da smo odvisni od Xabija. To ni naša krivda, ampak njihova, ker je najboljši. Njegova prisotnost na igrišču vse spremeni. Takšnega igralca na njegovem položaju ni nikjer. Nihče tako ne zaznamuje ritma v napadu in obrambi, kot ravno on in zato je osrednji steber te ekipe.”